Yenidoğan çetesi liderinin bebek başına aldığı para ortaya çıktı
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Salı, Kasım 19 2024
Paylaş
X Post
"Yenidoğan Çetesi" duruşmasında hemşire Hakan Doğukan Taşçı, örgüt lideri Fırat Sarı'yla ilgili dikkat çeken itiraflarda bulundu. Kendisi hakkındaki suçlamaları reddeden Taşçı, Fırat Sarı'nın hastane yöneticisinden sevk ettiği her bebek için 10 bin lira aldığını söyledi.
Yenidoğan Çetesi dün görülen duruşmayla itiraflarda bulunmaya başladı. 10 bebeğin ölümüne neden olduğu ortaya çıkan ve sayısı bilinmeyen bebeğin de engelli olmasına sebep olan çete bugün ikinci kez hakim karşısına çıktı.
Tüm Türkiye bu davaya kulak kesilmişken her bir sanığın yapacağı savunma ve ağızlarından çıkacak tek bir cümle merak konusu oldu. Sanıkların ne kadar ceza alacakları da merak edilen diğer bir önemli konu olarak öne çıktı.
"AYLIK GELİRİM 400 BİN TL" DEMİŞTİ
Yenidoğan Çetesi'nin elebaşı Fırat Sarı ile ilgili dün mahkemede ise sadece hemşire Hakan Doğukan Taşçı dikkat çeken itiraflarda bulundu. Diğer sanıklara da soruların bugün yöneltileceği belirtildi. 11 saat süren duruşmada Fırat Sarı aylık gelirinin 400 bin lira olduğunu söyledi. Ancak Taşçı'nın ifadesi Sarı'nın 400 binden fazla geliri olduğunu ortaya çıkardı.
Çetenin bebeği nasıl boğduğu ortaya çıktı. Mahkeme dosyaya almadı Çetenin bebeği nasıl boğduğu ortaya çıktı. Mahkeme dosyaya almadı
Fırat Sarı'nın hemşiresi hasta raporlarını yanlış yazdıklarını itiraf etti. Denetimden nasıl kaçtıklarını açıkladı Fırat Sarı'nın hemşiresi hasta raporlarını yanlış yazdıklarını itiraf etti. Denetimden nasıl kaçtıklarını açıkladı
"BAZI SİSTEMLİ YANLIŞLIKLAR VAR"
Hemşire Hakan Doğukan Taşçı, "Savunma yapacağım. Öncelikle tutuklandıktan sonra kendim yaptığım işlemi söyledim ve kabul ettim. Soruşturma aşamasında dürüstlükle ifadelerimi verdim. Bazı konulardaki suçlamaları kabul etmiyorum. Kasten öldürme suçunu kabul etmiyorum. Sadece telefon tapelerinden bilir kişi raporu yazılmış. 2014 yılında sağlık lisesinden mezun oldum.10 yıldır yenidoğan yoğun bakımda çalışıyorum. 7-8 hastanede çalıştım. Hepimiz sağlık sektöründe olduğumuz için diğer sanıkları hepimiz tanırız. Çoğunu tanıyorum. Fı
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.İlber Ortaylı hayatını kaybetti!2.Pentagon: “Mücteba Hamaney Yaralı ve Muhtemelen Yüzü Tanınmayacak Halde”3.Merkez faizi sabit tutsa da bankalar yükseltti4.Merkez Bankası rezervlerinde sert erime: 197,5 milyar dolar5.İran’ın Ankara Büyükelçiliği’nden Füze İddiasına Net Yanıt: “Biz atmadık”
6.Listenin başındaki uyuşturucu baronu Bolivya’da yakalandı7.Cezaevinde kanser olan KHK’lı imam Ömer Alaca son yolculuğuna uğurlandı8.Adliyede ‘rüşvet’ iddiaları haberine erişim engeli isteyen Bekir Altun Yargıtay’a seçildi9.Mülakat mağduru öğretmenlere MHP'den umut adımı10.ABD'li senatörlerden Trump karşıtı hamle: Savaş yetkileri kısıtlanacak mı?

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ABDULLAH AYMAZ

NUMAN YILMAZ YİĞİT

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER










