Yenilikçi ürünlerini İSMOB'da görücüye çıkardı


Kanepeden modüler mobilya takımlarına, oturma gruplarından yatak, baza ve başlıklara kadar kendine özgü tasarımlarını 40'dan fazla ülkeye ihraç eden Yağmur Mobilya, Türkiye'nin en büyük mobilya fuarı olan İSMOB 2016'da Adana'yı temsil etti. Adana ile Düzce'de bulunan üç ayrı tesisinde dünya standartlarına uygun üretim yapan Yağmur Mobilya'nın Türkiye Pazarlama Müdürü Umut Yüksel Demirci, "37 ülkeden alım heyetlerinin katıldığı fuarda yenilikçi ve çok renkli tasarımlarımız yoğun ilgi gördü." dedi.

Kurulduğundan bu yana geçen 40 yıla yakın süre içinde gerçekleştirdiği ilklerle mobilya ve yatak sektörünün takip edilen firması olan Yağmur Mobilya, bu yıl 12'ncisi düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı'na (İSMOB 2016) katıldı. Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) ile TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ.nin işbirliğiyle düzenlenen İSMOB 2016'da sadece üretim ve satışta değil, satış sonrası hizmetlerde de sektördeki öncü konumunu sürdüren Yağmur Mobilya, ziyaretçilerin gözdesi oldu.

YAĞMUR'A ZİYARETÇİ AKINI

Türkiye mobilya ihracat hedefi olan 3 milyar doların yüzde 25'i olan 750 milyon dolarlık rakamı karşılayan İSMOB'da hem yurt içi, hem de yurt dışı katılımcılar Yağmur Mobilya'nın Adana'nın tarihi fotoğraflarıyla süslediği standına uğramadan geçmedi.

Fuarı değerlendiren Yağmur Mobilya Türkiye Pazarlama Müdürü Umut Yüksel Demirci, "Türk mobilya sektörünün önemli firmalarının yeni özgün tasarımlarını sergilediği İSMOB'da, daima ilklerin ve yeniliklerin tasarlayıcısı, üreticisi olan ve bu yönüyle örnek alınan Yağmur Mobilya, yine farkını ortaya koydu. İş bağlantıları kurmak açısından bizim için de çok önemli bir fırsatlar doğdu." diye konuştu.

12-17 Ocak tarihleri arasında açık kalan fuarın 30 bini yabancı, yaklaşık 132 bin ziyaretçi aldığını kaydeden Umut Yüksel Demirci, Avrupa'dan Asya'ya, Ortadoğu'dan Afrika'ya kadar geniş coğrafyadaki mobilya profesyonellerini bir araya getirdiğini dile getirdi.

Demirci, "Türkiye'nin en büyük, dünyanın 3'üncü büyük mobilya fuarı İSMOB'a Gürcistan, Makedonya, Rusya, Moldova, Tunus, Arnavutluk, Kosova, İtalya, İspanya, Fas, ABD, Azerbaycan, Bulgaristan, Fransa, Güney Afrika, Hollanda, İran, Irak, Almanya, Türkmenistan, İngiltere, Libya, Mısır, Romanya, Suudi Arabistan, Ürdün, Hindistan ve Yunanistan başta olmak üzere 37 ülkenin alım heyetleri katıldı. Biz de Yağmur Mobilya olarak bu ülkelerin temsilcileriyle önemli görüşmeler yaptık." ifadelerini kullandı. CİHAN
<< Önceki Haber Yenilikçi ürünlerini İSMOB'da görücüye çıkardı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER