Yenimahalle rotayı Kastamonu'ya çevirdi


Kadınlar Hentbol Süper Ligi'nde normal sezonun sona ermesinin ardından şampiyonu belirleyecek olan play-off heyecanı start aldı. Sezonu 34 puanla 4'üncü sırada tamamlayan Yenimahalle Belediyespor, 8 takımın yer aldığı turda, Kastamonu Belediyespor'a konuk oluyor. Başkent temsilcisi, 3 maç üzerinden oynanacak olan çeyrek final mücadelesine, ligi rakibinin önünde bitirdiği için ev sahibi avantajıyla başlayacak. 8 Nisan'da Kastamonu'ya konuk olacak olan mavi beyazlılar, 11 ve 13 Nisan tarihlerinde ise maça ev sahibi avantajıyla kendi sahasında çıkacak. 2 galibiyete ulaşan takım yarı finale yükselecek.

Takım olarak çeyrek finale hazır olduklarını dile getiren teknik adam Serdar Eler, "Challenge Cup'ta finale çıkma başarısı gösteren ligin başarılı takımlarından Kastamonu Belediyesi ile play-off çeyrek finali oynayacağız. Takım olarak çeyrek finale hazırız. Herhangi bir sakat oyuncumuz bulunmuyor." dedi.

Şampiyonluk yolunda hedefe kilitlendiklerini belirten Eler, turu geçip şampiyonluk yolunda devam etmek isdediklerini söyledi. CİHAN
<< Önceki Haber Yenimahalle rotayı Kastamonu'ya çevirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER