Yeraltı çalışması sırasında doğalgaz borusu patladı: 7 yaralı


Eskişehir'de sabah saatlerinde bir iş makinasının çalıştığı mahallede zarar gören doğalgaz borusu patladı. Paniğe neden olan patlama ve sonrasında yangın çıkan olayda 7 kişi dumandan etkilenerek hastanelere kaldırıldı.

Patlama, Tepebaşı İlçesi Tunalı Mahallesi Dinlek Sokak üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, söz konusu mahallede bir firmanın altyapı çalışması kazısını yapan kepçe, yer altından geçen doğalgaz borusuna zarar verdi. Bunun üzerine doğalgaz borusu aniden patladı. Patlamayla birlikte doğalgaz borusu üzerinde yangın çıktı. Vatandaşlar, durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine doğalgaz ekipleri, itfaiye, polis ve sağlık ekipleri geldi. Doğalgaz borusunun alev alması üzerine çıkan yangın nedeniyle oluşan dumandan kepçe operatörü ile birlikte 7 kişi olumsuz etkilendi. Dumandan etkilenen şahıslar Devlet ve Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede tedavi altına alınan şahısların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Doğalgaz borusunun patlaması sonucu oluşan yangın itfaiye ve doğalgaz ekiplerinin uzun süren çalışmaları sonucu kontrol altına alınarak söndürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

CİHAN
<< Önceki Haber Yeraltı çalışması sırasında doğalgaz borusu patladı:... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER