Himalayaların Kalbine Yolculuk

Himalayaların Kalbine Yolculuk -Bodrumlu dağcıların hedefi olan Himalaya seyahati öncesi bilgilendirme toplantısı düzenlendi


MUĞLA (A.A) - Bodrum Doğa Sporları Kulübünün (BODOSK) organize ettiği ve kasım ayında düzenlenmesi planlanan Himalayaların Kalbine Yolculuk projesi kapsamında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
     BODOSK Başkanı Muzaffer Şahan başta olmak üzere 100e yakın doğa severin katıldığı bilgilendirme toplantısını Ankaradan katılan dağ rehberi Ercan Selim Kolbakır ve milli dağcı Mustafa Kalaycıoğlu sundu.
     BODOSK üyesi Çağrı Özbek, şu ana kadar yaklaşık 10 kişinin geziye katılacağını bildirdiğini, ancak sunumdan sonra sayının artmasını beklediğini belirterek, Bizler doğayı adımlarken yolculuğumuzda bazen zirveyi de hedefliyoruz. Şu anki hedefimizde Nepal-Everest ana kampı etkinliği var. Bizi oraya götürecek en iyi ekibi bulduk. Yolculuk öncesine kadar çeşitli eğitimlerden geçeceğiz dedi.
     Dağ rehberi Ercan Selim Kolbakır da daha önce defalarca gezdikleri Nepal bölgesinde, Everest ana kampı yürüyüşü Doddoşi Vadisi ve Kumlu Vadisi hakkında fotoğraf gösterisi ve bilgilendirmelerde bulunacaklarını ifade etti.
     Yaklaşık 2 saat süren bilgilendirme toplantısında 16 gün sürecek olan seyahat ve bölge hakkında bilgiler verildi.
    
     Muhabir: Ali Ballı
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Himalayaların Kalbine Yolculuk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER