Karadayı dizi ekibi Boluda

Karadayı dizi ekibi Boluda -Dizi çekimi için Bolu Gölcük Tabiat Parkına gelen sinema sanatçıları Kenan İmirzalıoğlu ve Bergüzar Koreli dizi setinde Bolu Belediye Başkanı Yılmaz ziyaret etti (Fotoğraflı - Görüntülü)


BOLU (A.A) - Dizi çekimi için Bolu Gölcük Tabiat Parkına gelen sinema sanatçıları Kenan İmirzalıoğlu ve Bergüzar Koreli dizi setinde Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ziyaret etti.
     Özel bir kanalda yayınlanan dizi çekimleri için Gölcük Tabiat Parkında kurulan dizi setine gelen İmirzalıoğu ve Koreli ziyaret eden Yılmaz, dizi oyuncuları ile bir süre sohbet etti.
     Oyuncuların ve dizi ekibinin kendisinden herhangi bir isteği olup olmadığını soran Yılmaz, Sizler için yapabileceğimiz herhangi bir şey olursa hemen bana ulaşın. Sizleri burada ağırlamak bizim için büyük mutluluktur dedi.
     Kenan İmirzalıoğlu ve Bergüzar Korel ile fotoğraf çektiren Yılmaz, oyuncuların boyunun çok uzun olduğunu söyledi.
     Başkanın kendilerini ziyaretinden memnun olduklarını ifade eden İmirzalıoğlu da esprili bir şekilde Başkanım bize bu akşam yağması için kar gerekiyor. Yağması için herhangi bir şey yapabilirseniz seviniriz diye konuştu.
     İki gün boyunca çekim yaptıklarını ve bugün Gölcük Tabiat Parkındaki çekimleri tamamlayacaklarını dile getiren İmirzalıoğlu, kendisini görmek ve fotoğraf çektirmek için gelen vatandaşlara teşekkür etti.
    
     -Saatlerce fotoğraf çektirmeyi beklediler
    
     Dizi çekiminin yapıldığı Gölcük Tabiat Parkında piknik yapan ve göl etrafında tur atan vatandaşlar, dizi oyuncuları ile fotoğraf çektirebilmek için saatlerce bekledi. Tesis dışında bekleyen vatandaşlar, diziyi sürekli takip ettiklerini ve oyuncularla fotoğraf çektirmek istediklerini söyledi.
    
     Muhabir: Abdülhamid Hoşbaş - Emin Gürbüz
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Karadayı dizi ekibi Boluda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER