109 yaşında ikinci kez hastaneye gitti

109 yaşında ikinci kez hastaneye gitti -Karın ağrısı şikayeti üzerine hayatında ikinci kez hastaneye giden Ayşe Karabüberi doktorlar, yaşına rağmen çok sağlıklı buldu


MANİSA (A.A) - Turgutlu ilçesinde, 109 yaşında ikinci kez hastaneye giden Ayşe Karabüberi doktorlar, yaşına rağmen çok sağlıklı buldu.
     Albayrak Mahallesinde oğlu Nurullah Karabüber ile yaşayan 1904 doğumlu Ayşe Karabüber, karın ağrısı şikayeti üzerine Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırıldı.
     Yapılan ilk tetkiklerde sağlık durumunun iyi olduğu gözlenen Karabüber, safra kesesiyle ilgili ayrıntılı tahliller için hastanede servise yatırıldı.
     Dahiliye uzmanı doktor Cuma Özgür, Ayşe Karabüberde safra kesesi kanalındaki tıkanma nedeniyle sarılık gözlemlediklerini belirtti. Özgür, Hastamız yaşına rağmen çok sağlıklı bir vücuda sahip. 109 yaşında tahlillerinin bu kadar iyi çıkması bizleri şaşırttı. Tedavisi süresince hastanemizde misafir edeceğiz. Bizim için çok özel biri ve sağlığına kavuşması için elimizden geleni yapacağız dedi.
     Ayşe Karabüberin oğlu Nurullah Karabüber ise, annesinin sağlıklı biri olduğunu, yaşamı boyunca ikinci kez hastaneye gittiğini söyledi. Karabüber, Annem, 1974 yılında ineğin yaralaması sonucu omzunda oluşan kırık nedeniyle hastanede tedavi gördü. Kendine çok iyi bakıyor, çok düzenli yaşıyor. Rahatsızlanması bizi üzdü, ama kısa sürede bu rahatsızlığın üstesinden geleceğine inanıyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Erkan Şimşek / Serdar Yılmaz
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber 109 yaşında ikinci kez hastaneye gitti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER