13. Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali

13. Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali -Festival, olumsuz hava koşulları nedeniyle erken sona erdi -Festival Koordinatörü Tuğlu: -Şiddetli yağmur ve fırtına nedeniyle pistleri kapatıp atlayışları durdurduk (Fotoğraflı


MUĞLA (A.A) - 13. Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali Koordinatörü Kadri Tuğlu, şiddetli yağmur ve fırtına nedeniyle pistlerin kapatıldığını ve atlayışların durdurulduğunu bildirdi.
     Tuğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bodrumda 19 Ekimde başlayan ve yarın bitmesi planlanan 13. Ölüdeniz Hava Oyunları Festivalinde ilk üç gün yaklaşık 4 bin serbest atlayış gerçekleştirildiğini anlattı. Bugün şiddetli yağmur ve fırtına başladığını belirten Tuğlu, Şiddetli yağmur ve fırtına nedeniyle pistleri kapatıp atlayışları durdurduk dedi.
     Festivale bir çok ülkeden yaklaşık 600 sporcunun katıldığını, sporcuların serbest atlayış, skydiving, basejump, birdman gibi atlayışlar gerçekleştirdiğini anlattı. Festivale grup ve bireysel katılım olduğunu söyleyen Tuğlu, organizasyonda çok sayıda aktivite gerçekleştirildiğini ifade etti.
     Tuğlu, festivalin amaçlarından birinin de ekim ayında Ölüdenize hareketlilik getirmek olduğunu belirterek, Organizasyon erken bitmesine rağmen amacımıza ulaştık. Otellerde ciddi bir doluluk mevcut. Böylece sezon süresini 6 aya çıkarmış olduk diye konuştu.
    
     Muhabir: Ali Rıza Akkır / Güç Gönel
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber 13. Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER