14 Mart Tıp Bayramı

14 Mart Tıp Bayramı


ZONGULDAK (A.A) - AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
     Candan, sosyal devlet olmanın en önemli göstergesinin zengin, fakir ayrımı yapmadan tüm vatandaşların kesintisiz sağlık hizmetlerine ulaşabilmesini sağlamak olduğunu belirtti.
     AK Parti hükümetinin herkese eşit ve kaliteli sağlık hizmeti sunmak adına reform niteliğinde düzenlemeler gerçekleştirdiğini ifade eden Candan, şunları kaydetti:
     Sağlık sisteminin çağın ihtiyaçlarına göre şekillendirilmesi amacıyla dönüşüm programı başlatıldı. Geçmişte insanlar önemli sağlık problemleri için Avrupa ve gelişmiş ülkelere gitme eğiliminde olurken, son yıllarda bu durum ortadan kalkmıştır. Hatta yurt dışından hastalar ülkemize gelerek risk derecesi yüksek operasyonlar için kendilerini Türk doktorlarına emanet etmeye başlamışlardır. Hiç şüphesiz ki bu başarıda en önemli pay sağlık çalışanlarımız ve özellikle de doktorlarımızdır. Büyük özveriyle gecesini gündüzüne katarak 24 saat kesintisiz hizmet veren bütün hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum.
    
     Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş/Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Erdinç Aksoy
<< Önceki Haber 14 Mart Tıp Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER