19. Uluslararası Altın Koza Film Festivali

19. Uluslararası Altın Koza Film Festivali -Ateşin Düştüğü Yer filminin galası yapıldı


ADANA (A.A) - Yönetmen İsmail Güneşin, Sözün Bittiği Yer filminden sonra çektiği üçlemesinin son filmi Ateşin Düştüğü Yerin galası, 19. Uluslararası Altın Koza Film Festivali kapsamında gerçekleştirildi.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Adana Büyükşehir Belediyesince düzenlenen 19. Uluslararası Altın Koza Film Festivali kapsamında, İsmail Güneşin senaryosunu yazıp, kamera arkasına geçtiği Ateşin Düştüğü Yer filminin galası, Cinemaximum salonunda gerçekleştirildi.
     Güneşin, Gülün Bittiği Yer ve Sözün Bittiği Yer filmlerinden sonra beyaz perdeye taşıdığı üçlemenin son filmi Ateşin Düştüğü Yerin gösterimine film ekibinin yanı sıra, sinema dünyasından çok sayıda isim ve vatandaşlar katıldı.
     Bir gazetede çıkan haberden esinlenerek yazılan filmin senaryosu, Muğlanın Fethiye ilçesinde geçerken, kalbinden rahatsız olduğu için hastaneye kaldırılan Ayşenin hamile kaldığının öğrenilmesi ve töre gereği öldürülmesi anlatılıyor.
     Montreal Film Festivalinde en iyi film ve FIPRESCI ödüllerini kazanan filmin ekibi, gösterimin ardından sahneye çıkarak, seyircilerin sorularını yanıtladı.
    
     Muhabir: Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber 19. Uluslararası Altın Koza Film Festivali Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER