4. Uluslararası Vodafone Evrenseki Kupası

4. Uluslararası Vodafone Evrenseki Kupası -Kupa kapsamında yapılan all-star maçını, yabancılar karması 3-0 kazandı


ANTALYA (A.A) - 4. Uluslararası Vodafone Evrenseki Kupası kapsamında yapılan all-star maçını, 3-0 yabancılar karması kazandı.
     Manavgat ilçesindeki Evrenseki Stadyumunda oynanan all-star maçında yabancı oyunculardan oluşan karma takımın teknik direktörlüğünü eski milli takım teknik direktörü Sepp Piontek, yardımcılığını ise Villarreal 13 yaş altı takımı sorumlusu Nihat Kahveci yaptı. Yerli futbolculardan oluşan takımın teknik direktörlüğünü Teoman Yamanlar, yardımcılığını ise Ali Polat ve Tarkan Demirhan üstlendi. Turnuvaya katılan 70 takımın 13 yaş altı futbolcularından seçilen takımlardan yabancılar karması, maçı 3-0 kazandı.
     Maç sonunda futbolculara madalyalarını Sepp Piontek, Nihat Kahveci, Beşiktaşın eski futbolcusu Pascal Nouma ve Evrenseki Belediye Başkanı Recep Barut verdi. Maçın en iyi futbolcusu seçilen Chelsea takımından Conner Garrakher ise ödülünü Vodafone Pazarlama Direktörü Lütfullah Kitapçıdan aldı.
     Lütfullah Kitapçı, gazetecilere yaptığı açıklamada, 4. Vodafone Uluslararası Evrenseki Kupasına verdikleri destekle Türk futbolunun geleceğine yatırım yaptıklarını söyledi. Kitapçı, şöyle konuştu:
     Dünyaca ünlü futbol devlerinin altyapılarını Türkiyedeki takımlarımızın geleceğin yıldızı olmaya aday altyapı oyuncularıyla buluşturarak, onlara futbolun evrensel değerleri olan dostluk ve centilmenlik bilincini aşılıyor, aynı zamanda futbol yeteneklerini geliştirmelerine destek oluyoruz. Bugün bu temelleri atarak, bir anlamda yarının başarılarını inşa ediyoruz. Vodafone Uluslararası Evrenseki Kupasında sahalarda ve tribünlerde dostluk ve kardeşlik rüzgarları esti.
    
     Muhabir: Mustafa Taş / Güç Gönel
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber 4. Uluslararası Vodafone Evrenseki Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER