8. Bursa Alışveriş Şenliği

8. Bursa Alışveriş Şenliği -Bursa merkez ve ilçelerinde faaliyet gösteren 6 bin 207 iş yerinin katılımıyla 15 Ağustos-15 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek şenlik kapsamında, yüzde 5-50 arasında indirim uygulanacak


BURSA (A.A) - Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından bu yıl 8incisi düzenlenen Bursa Alışveriş Şenliğinin, 15 Ağustosta başlayacağı bildirildi.
     BTSOdan yapılan yazılı açıklamada, Kazançlı Alışveriş Zamanı sloganının kullanılacağı şenliğin, 15 Ağustosta Orhangazi Parkında düzenlenecek törenle başlayacağı belirtildi.
     Yaklaşık 1,5 aydır BTSO bünyesinde yürütülen şenlik saha çalışmalarının sonuçlandığı bildirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Buna göre, 8. Bursa Alışveriş Şenliğine katılacak iş yerlerinin yüzde 23ü Altparmak, yüzde 21i Kapalıçarşı, yüzde 14ü Nilüfer bölgesinde ve geriye kalan yüzde 42si de Garajaltı, Heykel, Çekirge, Mudanya, Kestel, Görükle ve Gürsuda faaliyet gösteriyor. Şenlik kapsamında yapılacak indirimler yüzde 5 ila yüzde 50 arasında değişim gösterecek. Bursa ve çevresinde dinamizm yaratarak, Bursayı yaz sezonunda canlı tutmak, kentte nakit para sirkülasyonuna ivme kazandırmak ve ekonomiyi canlandırmak amacıyla, 2005 yılından bu yana Bursa Valiliği ve Büyükşehir Belediyesinin de destekleriyle düzenlenerek geleneksel hale gelen Bursa Alışveriş Şenliğine Anatolium AVM, As Merkez AVM, Carrefoursa AVM, Kent Meydanı AVM, Korupark AVM, Meridyen AVM, Zafer Plaza AVM ile Gürsu ve Görükledeki iş yerlerinin de bu yıl katılımı oldukça yoğun oldu.
     Başta gıda, tekstil, ayakkabı, kuyum, elektrik-elektronik, ev dekorasyonu ve inşaat olmak üzere, tüm sektörlerden perakende ticaret yapan 6 bin 207 iş yerinin, 15 Ağustos-15 Eylül tarihleri arasında indirimli satış yapacağı belirtilen açıklamada, tüketicilerin yaptıkları her 50 TL ve katları alışveriş ile çekilişe katılma şansı elde edeceği, bu kişilerin kurulacak danışma masalarında fiş ve faturalarını ibraz ederek şans kuponu alabilecekleri bildirildi.
     Şenlik hediye çekilişinin ise 21 Eylülde yapılacağı belirtilen açıklamada, bir kişiye 2012 model otomobil, 8 kişiye LCD TV, 8 kişiye dizüstü bilgisayar, 8 kişiye çamaşır makinesi, 8 kişiye bulaşık makinesi, 8 kişiye buzdolabı, 8 kişiye ocaklı mini fırın ve 8 kişiye cep telefonu hediye edileceği kaydedildi.
    
     Muhabir: Haluk Yüksel
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber 8. Bursa Alışveriş Şenliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER