81. İzmir Enternasyonal Fuarının ardından

81. İzmir Enternasyonal Fuarının ardından -İZFAŞ Genel Müdür Vekili Örs: -Fuara gösterilen ilgi, destek ve duyarlılıktan aldığımız güçle, 82nci fuarımızın çalışmalarını şimdiden başlatıyoruz


İZMİR (A.A) - İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri AŞ (İZFAŞ) Genel Müdür Vekili Mehmet Şakir Örs, Fuara gösterilen ilgi, destek ve duyarlılıktan aldığımız güçle, 82nci fuarımızın çalışmalarını şimdiden başlatıyoruz dedi.
     Örs, yaptığı yazılı açıklamada, dün tamamlanan 81inci İzmir Enternasyonal Fuarındaki temel hedefleri olan kamuoyunda farkındalık yaratmayı, fuarı ailelerin, İzmirlilerin ve kentin gündemine etkin biçimde getirmeyi büyük ölçüde başardıklarını belirtti.
     Bir başka hedeflerinin de fuarı gençleştirmek, yenilemek ve genç kuşaklarla buluşturmak olduğuna işaret eden Örs, şunları kaydetti:
     Bu hedefimizi de 81lik delikanlı ifademizle tanımlamış ve fuara gençlik aşısı yapacağımızı söylemiştik. Bu hedeflere ulaştığımızı düşünüyoruz. Ülkemizin yaşadığı gergin gündem ve olağanüstü gelişmeler dikkate alındığında, 10 günlük fuar süresince 2 ayrı gün eğlence ve konser etkinliklerimizi iptal ettiğimiz göz önüne alınırsa, her şeye karşın bu olumsuzluklara rağmen yine de hedeflerimize ulaştığımızı düşünüyoruz. 81inci fuarımıza katılan, ziyaret eden ve destek veren tüm kişi ve kurumlara teşekkür ediyoruz. En büyük teşekkürümüz de fuarımıza sahip çıkan İzmirli hemşehrilerimizedir. 81inci fuara gösterilen ilgi, destek ve duyarlılıktan aldığımız güçle, 82nci fuarımızın çalışmalarını şimdiden başlatıyor, Haydi 82inci fuara diyoruz.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Zülal Eser
<< Önceki Haber 81. İzmir Enternasyonal Fuarının ardından Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER