Adıyamanlı sporcu Milli Takım kampına katılıyor

Adıyamanlı sporcu Milli Takım kampına katılıyor


ADIYAMAN (A.A) - Adıyamanlı Engin Dogunçun Gençler Dünya Kick Boks Şampiyonası Milli Takım kampına katılmak için 27 Ağustosta Niğdeye gideceği bildirildi.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, yaptığı yazılı açıklamada, Milli Takım kampına gidecek olan Engin Dogunçun kampın ardından 08-15 Eylül arasında Slovakyanın Bratislava şehrinde yapılacak olan Gençler Dünya Kick Boks Şampiyonasında 86 kilogram full contact branşında Türkiyeyi temsil edeceğini belirtti.
     Adıyamanda yeni bir spor dalı olmasına rağmen kick boksa olan ilgi ve bu spor dalında elde edilen başarıların kendilerini mutlu ettiğini belirten Bağcı, Engin Dogunç, inşallah dünya şampiyonasından madalyayla dönecektir, sporcumuza ve antrenörümüze şimdiden başarılar diliyorum dedi.
     Kick Boks Milli Takım Antrenörü Haluk Erdoğan ise yaklaşık 4 yıldır Adıyamanda kick boks sporu yaptığını belirterek, şunları kaydetti:
     Bu süre içerisinde 2011 yılında İtalyada yapılan Gençler Avrupa Şampiyonasında bir sporcumuz Avrupa Şampiyonu olmuştu. Bu yıl ise Gençler Kick Boks Dünya Şampiyonasına 86 kilogram full contact branşında Engin Dogunçu gönderiyoruz. Engin, ülkemizi Slovakyada en güzel şekilde temsil edecektir.
    
     Muhabir: Zafer Fatih Beyaz
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Adıyamanlı sporcu Milli Takım kampına katılıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER