Afyonkarahisardan kısa kısa

Afyonkarahisardan kısa kısa -Kış saati uygulaması


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisarda kış saati uygulaması nedeniyle 28 Ekimde saatlerin geri alınacağı ve mesai saatlerinde değişikliğe gidileceği bildirildi.
     Afyonkarahisar Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, 13 Martta Resmi Gazetede yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince gün ışığından daha fazla yararlanmak amacıyla 28 Ekimde saat 04.00da saatlerin 1 saat geri alınması dolayısıyla, mesai saatlerinde değişikliğe gidilecek.
     Afyonkarahisarda resmi kurumlarda mesai başlama saati 08.00, mesai bitiş saati ise 17.00 olarak bildirildi. Kurumlarda, 12.00 ile 13.00 saatleri arasında ise öğle tatili verilecek.
    
     -Pancar üreticilerine, söküm avansı ödenecek
    
     Afyonkarahisarda, başlanan pancar alımları nedeniyle üreticiye söküm avansı ödenmeye başlanacak.
     Afyon Şeker Fabrikası Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 2012 yılı ekim ayında alımına başlanan pancarlar nedeniyle, üreticilere söküm avansının ödenmesine başlanacak.
     Ayni ve nakdi olarak daha önce 2 taksiti ödenen söküm avansının üçüncüsünün ödemeleri 16 Ekimden itibaren gerçekleştirilecek.
    
     -İl Koordinasyon Kurulu toplanıyor
    
     Afyonkarahisar Koordinasyon Kurulu, yarın toplanacak.
     Afyonkarahisar Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, İl Koordinasyon Kurulu, Vali İrfan Balkanlıoğlu başkanlığında 16 Ekimde toplanacak.
     Afyonkarahisar Ticaret Borsası Toplantı Salonundaki toplantıya, yatırımcı kuruluşların bölge ve il müdürleri, merkez ve ilçe belediye başkanları katılacak.
    
     Muhabir: Ekip / Serdar Yılmaz
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Afyonkarahisardan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER