Ahmet Taşçı, 70 Milyonda Bir kitabında

Ahmet Taşçı, 70 Milyonda Bir kitabında


KOCAELİ (A.A) - Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinin efsane güreşçisi, 2 altın kemer sahibi Ahmet Taşçı, Gazeteci Behram Kılıçın yazdığı 70 Milyonda Bir - Türk Sporunun Zirvesindekiler isimli kitabın da yer aldı.
     Türkiyede birçok başarılara imza atan 15 kişiyi anlatan kitapta yer alan Kırkpınarda 9 başpehlivanlık ve 2 altın kemer alarak yaşayan efsane olarak tarihe geçen Ahmet Taşçı, Gazeteci Behram Kılıçın kitabında geniş yer buldu.
     Ahmet Taşçı, yaptığı açıklamada, kendisinin bu kitapta yer almasından dolay çok mutlu olduğunu belirterek, Bu kitap, bir bakıma sporcu eğitiminde yararlanılacak değerli bir çalışmadır. Türk sporunun yıldızlarını bir kitapta toplayıp, anılarının ve başarılarının ortaya konulması gerçekten çok değerli ve önemli bir çalışma. Bu nedenle Behram Kılıça teşekkür ediyorum dedi.
     Çise Yayınevinden çıkan kitapta Naim Süleymanoğlu, Hamza Yerlikaya, Hakan Şükür, Mehmet Okur, Halil Mutlu, Sinan Şamil Sam, Semih Saygıner, Bahri Tanrıkulu, Kenan Sofuoğlu, Neslihan Demir, Darnel, İpek Şenoğlu, Haldun Alagaş, Ahmet Taşçı, Hamide Bıçkın, Yıldız Aras, gibi ünlü isimlerin ilginç hayat hikayeleri ve başarıları anlatılıyor.
    
     Muhabir: Melih Palas / Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Ahmet Taşçı, 70 Milyonda Bir kitabında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER