AK Parti Gaziantep Milletvekili Erdoğan:

AK Parti Gaziantep Milletvekili Erdoğan: -Türkiye, içeride ve dışarıda yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen, her geçen gün değer kazanarak büyüyor


GAZİANTEP (A.A) - AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Türkiyenin içeride ve dışarıda yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen, her geçen gün değer kazanarak büyüdüğünü belirtti.
     Erdoğanın makamından yapılan açıklamaya göre, Oğuzeli ilçesine bağlı köyleri ziyaret eden Erdoğan, Türkiye gündemini değerlendirerek, ülkenin üzerinde çeşitli oyunlar oynandığını iddia etti.
     Türkiyenin stratejik önemine değinen Erdoğan, Bir tarafta Balkanlar, diğer tarafta Kafkaslar ve Ortadoğu. İslamın yeşerdiği coğrafyanın tam odak noktasındayız. Haçlı seferleri bu coğrafyalar için yapıldı. Neden- Çünkü İslamın yok edilme planları ancak buradan geçiyordu. Bugün yine aynı senaryolar oynanıyor değerlendirmesinde bulundu.
     Bazı güçlerin Türkiyenin kalkınmasını istemediğini ve bunun içinde her türlü oyuna başvurduğunu ifade eden Erdoğan, terör örgütü PKKnın birinci hedefinin AK Parti olduğunu savundu. Erdoğan, şöyle devam etti:
     Birinci hedef AK Partililer, ikincisi askerimiz ve polisimiz, üçüncüsü ise o bölgenin kalkınmasına katkı sağlayan memurlarımız. Niye- Çünkü o bölge kalkınmamalı. Hakkaride çok ciddi petrol yatakları keşfettik. Şu an bölgenin ve ülkenin kalkınmaması için çakallar devrede. Biz bu çakallarla baş edeceğiz. Onların arkasında bulunan güçler, bunlara sipariş verenlerde bunu böyle bilsin. Artık ne ekonomik olarak, ne de onların silahlı eylemlerine baş eğecek bir Türkiye yok karşılarında. Her yerde, meclis de dahil gereken ne ise onu yapacağız.
    
     -IMFye borç verecek duruma geldi
    
     Türkiyenin içeride ve dışarıda yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen, her geçen gün değer kazanarak büyüdüğünü aktaran Erdoğan, AK Parti iktidarından önce Türkiyenin IMFden alınan paralar olmasa memur maaşlarını bile ödeyemeyecek durumda olduğunu belirtti.
     Rahmetli Bülent Ecevitin İtalyada IMFnin kapısında 700 milyon dolar için 3 gün boyuncu hasta hasta beklediğini iddia eden Erdoğan, açıklamasını şöyle tamamladı:
     Ama o günler çok gerilerde kaldı. Bugün IMFnin bütün borçlarını hem de hiçbir anlaşma imzalamadan 2014 yılının şubat ayında bitiriyoruz. Onlar yoluna gidecek biz yolumuza gideceğiz. Dahası var, onlara söz verdik. 5 milyar dolarda borç vereceğiz.
    
     Muhabir: Gaziantep / Zerin Özdilek
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber AK Parti Gaziantep Milletvekili Erdoğan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER