AK Parti İl Başkanı Köse:

AK Parti İl Başkanı Köse: -AK Parti teşkilatları olarak Antalya ve hemşehrilerimize hizmet etmek için, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yüksek tempoyla çalışmaya devam edeceğiz


ANTALYA (A.A) - AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, AK Parti teşkilatları olarak Antalya ve hemşehrilerimize hizmet etmek için, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yüksek tempoyla çalışmaya devam edeceğiz dedi.
     Köse, yaptığı yazılı açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın katılımıyla gerçekleştirilen 4. Olağan İl Kongresinin oldukça kalabalık ve coşkulu şekilde geçtiğini belirtti. Kongrenin 22 bin kişinin katılımıyla gerçekleştiğini ifade eden Köse, katılanlara ve destek verenlere teşekkür etti.
     Tek listenin yer aldığı kongrede 443 oyla başkanlığa yeniden getirildiğini anımsatan Köse, açıklamasında, AK Parti teşkilatları olarak Antalya ve hemşehrilerimize hizmet etmek için, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yüksek tempoyla çalışmaya devam edeceğiz dedi.
     Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın Antalyaya her gelişinde yatırımların toplu açılışlarını gerçekleştirdiğini anımsatan Köse, Başbakan Erdoğanın bu ziyaretinde hem açılışlar yaptığını hem de yeni yatırımların müjdesini verdiğini kaydetti.
     Antalyaya 33 bin kişilik stadyum ile 10 bin kişilik spor salonu yapılacağını belirten Köse, Başbakanımız, Antalya ve ilçelerinde proje ihale ve yapım aşamasında olan yatırımların en kısa sürede tamamlanacağını ve kendisinin de bizzat takipçisi olacağını söyledi. Ayrıca Başbakanımız, yüksek hızlı tren, otoyol, kongre merkezi, adalet sarayları, yat limanları, sulama göletlerinin de en kıza zamanda yapılacağını ifade etti ifadesini kullandı.
     AK Parti İl Başkanı Kösenin listesinde şu isimler yer aldı:
     Abdullah Mutlu, Ali Çetin, Atilla Atalay, Ayhan Ateş, Ayşe Sağtürk, Ayşegül Tayyar Bekar, Bekir Asri, Celal Kaya, Cemal Lütfi Öner, Cüneyt Doğan, Dudu Şahin, Dursun Özdemir, Ebru Özdemir, Elif Yılmaz, Engin Okudan, Enis Gönen, Esra Özkoç, Fatih Nükte, Fatma Yıldız Ocak, Feyzullah Gökçe, Fikret Yağcı, Hasibe Sarıkaya Kalaycı, Hatice Sütçü, Hüseyin Akça, İbrahim Ethem Taş, Kadir Sarıcalar, Mehmet Bilgin, Mehmet Çetinkaya, Mehmet Karakayalı, Mehmet Karasan, Melikşah Tuğ, Mesut İşler, Mesut Topcu, Mustafa Atılgan, Muzaffer Yılmaz, Nihar Ünal, Osman Dirican, Ömer Duman, Rıza Paksoy, Rıza Sümer, Sait Ülker, Serpil Ay, Tülay Beşkonak Özçay, Üzeyir Doğan, Yılmaz Katı, Yüksel Yüce, Zehra Aslan, Zekeriya Tonoğlu, Zihni Kilit.
    
     Muhabir: Hatice Özdemir
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber AK Parti İl Başkanı Köse: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER