AK Parti Zonguldak Milletvekili Candandan ziyaretler

AK Parti Zonguldak Milletvekili Candandan ziyaretler


ZONGULDAK (A.A) - AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, Ereğli ve Alaplı ilçelerinde ziyaretler gerçekleştirdiğini bildirdi.
     Candan, yaptığı yazılı açıklamada, hafta sonlarını Ereğli ve Alaplı ilçelerinde vatandaşların, esnafların sorunlarını dinleyerek geçirdiğini belirtti.
     Ziyaretlerde köylerin sorunlarının ilk sırasında yol ve su sorunu olduğunu gördüklerini ifade eden Candan, şunları kaydetti:
     Yollarımız da bir türlü ayar tutmuyor. Yollarda yaşanan bozuklukları onarmak için uğraşıyoruz. Zonguldaka gelen bir bütçe var. Önceliği yollarda yaşanan heyelanlara, göçüklere ayırıyoruz. Bu yolları Mayıs ayından önce yapmamız mümkün değil. Su sorunu pansuman tedbirlerle çözülmez. Köylerimizde elektrik parasını ödeyemediği için suları kesilen yerlerimiz mevcut. Bu köylerimize elektrik kullanmadan su getirmemiz lazım. Ereğlinin köylerinde yaşanan su sorununu kökten çözmek için baraj ve gölet projelerimizle bu sorun çözülecek. Subaşı Hayvan pazarının mevzuata uygun şekliyle oluşturmak için çalışacağız.
    
     Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş/Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber AK Parti Zonguldak Milletvekili Candandan ziyaretler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER