AK Parti Zonguldak Milletvekili Candan:

AK Parti Zonguldak Milletvekili Candan: -"Artık bu terör belasını ülke gündeminden çıkarmak istiyoruz"


ZONGULDAK (A.A) - AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, "Artık bu terör belasını ülke gündeminden çıkarmak istiyoruz" dedi.
     Candan, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneğini ziyaretinde yaptığı konuşmada, çözüm süreciyle ilgili bilgilendirme yapmak için bu ziyareti gerçekleştirdiğini belirtti.
     Hükümetin Türkiyeyi terör belasından kurtarmak için bir yola çıktığını vurgulayan Candan, "Bu süreci şehidimizin, milletimizin boynunu aşağıya düşürmeden sürdüreceğiz. Allah şahidimiz. Milliyetçilik ise MHPden daha milliyetçiyiz. Artık bu terör belasını ülke gündeminden çıkarmak istiyoruz. Analar ağalamasın, ocaklara ateş düşmesin istiyoruz. Tek derdimiz bu" diye konuştu.
     Dernek Başkanı Mehmet Ali Demirdöven de çözüm sürecinde kamuoyundan bir şey gizlenmemesi gerektiğini ifade ederek, "Kürt kardeşlerimiz ile bir derdimiz yok. Allah çıktığınız bu yolda muvaffak etsin. İnşallah analar ağlamaz. Bir tek isteğimiz ölçüler aşırıya kaçmadan kamuoyu aydınlatılmalı" dedi.
     Ziyaretin sonunda Demirdöven, Milletvekili Candan ve AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakıra Ereğlili şehitlerin fotoğraflarının yer aldığı resim hediye etti.
    
     Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber AK Parti Zonguldak Milletvekili Candan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER