Antalyadaki suç örgütü operasyonu

Antalyadaki suç örgütü operasyonu -Suç örgütü kurarak fuhuş yaptırdıkları iddiasıyla adliyeye sevk edilen 8 zanlıdan 4ü tutuklandı


ANTALYA (A.A) - Antalyada suç örgütü kurarak fuhuş yaptırdıkları iddiasıyla adliyeye sevk edilen 8 zanlıdan 4ü tutuklandı.
     Antalya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Organize Suçlar Büro Amirliği ekiplerince düzenlenen fuhuş operasyonu kapsamında gözaltına alınan O.K.Ş, M.A, Ö.D, T.A, Ö.Ş, E.A. ve Moldova uyruklu kadınlar A.A. ile N.G, Cumhuriyet Savcılığındaki sorgularının ardından tutuklama istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.
     Zanlılardan Antalyada bir dersanenin sahibi olan E.A, Moldova uyruklu N.G ile M.A ve Ö.Ş, Çıkar amaçlı suç örgütü kurmak ve örgüt faaliyetleri kapsamında fuhuş yaptırmak suçlamasıyla tutuklandı. 4 zanlı ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
     Antalya, İstanbul, Eskişehir ve Alanyada 6 aylık teknik ve fiziki takibin ardından düzenlenen operasyonda 8 kişi gözaltın alınmıştı. Örgütün temas kurduğu kişiler arasında bürokrat, işadamı ve devre arası kampı için Antalyaya gelen Akhisar Belediyesporlu 3 futbolcunun da bulunduğu öne sürülmüştü. Örgüt üyelerinin fuhuş yapmaları için kadınları Bakıcılık ve rehberlik yapmak vaadiyle Rusya ve Moldovadan Türkiyeye getirdikleri iddia edilmişti.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin / Güç Gönel
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Antalyadaki suç örgütü operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER