Aşk Vadisinde balondaki sevgiliye evlenme teklifi

Aşk Vadisinde balondaki sevgiliye evlenme teklifi -Göremede, Erdinç Sürer, balona bindirdiği kız arkadaşına Aşk Vadisinden geçerken yerde açtırdığı pankartla evlenme teklifi yaptı


NEVŞEHİR (A.A) - Yasin Temel - Göreme ilçesinde öğretmen Erdinç Sürer, balona bindirdiği kız arkadaşına Aşk Vadisinden geçtikleri sırada yerde açtırdığı pankartla evlenme teklifinde bulundu.
     Türkiyenin peribacaları, kayadan oyma kiliseleri ile ünlü Kapadokya bölgesi ilginç bir evlilik teklifine sahne oldu.
     27 yaşındaki Sürer, kendisi gibi öğretmen olan kız arkadaşı Şehnaz Erkanla (25) Yozgattan balon turuna katılmak için Göremeye geldi. Bindikleri balon Aşk Vadisi üzerine geldiği sırada daha önceden anlaşma yapılan balon firmasının yer ekibi tarafından, -Nazlı prensesim benimle evlenir misin- Erdinç- yazılı pankart açıldı.
     Balondan Kapadokyayı seyreden Şehnaz Erkan, bu sürpriz karşısında şaşkınlığı ve sevinci bir arada yaşadı. Bir süre cevap veremeyen genç kızın evlenme teklifine "evet" demesinin ardından pilotun yer ekibine telsizle bildirmesi üzerine pankart kaldırılarak, iniş alanına hareket edildi.
     Sürer, AA muhabirine, Yozgattan Göremeye gezmeye geldiklerini ve unutulmaz bir evlenme teklifi yapabilmek için balon firmasıyla görüştüğünü söyledi.
     Yaptığı bütün planlarının yolunda gittiğini belirten Sürer, -Kız arkadaşımın böyle bir teklif yapacağımdan haberi yoktu. Pankartı görünce ilk başta fotoğraf veya film çekimi zannetti. Benim evlenme teklifim olduğunu anlayınca çok şaşırdı. Evet cevabını aldım çok mutluyum" diye konuştu.
     Evlilik teklifine kullandığı balonda şahitlik eden pilot Serkan Ayaş ise sürprizden haberi olduğu için Aşk Vadisine girdiğini belirterek, "Bence bölgemizin en güzel yeri orasıdır. Teklif sonrası önce cevabı duyamadık sonra ben sordum, sesli bir şekilde evet dedi ve balonda bulunan herkes alkışladı. Biz de mutluluklarını paylaştık" dedi.
    
     Yayıncı: Ersin Altınsoy
<< Önceki Haber Aşk Vadisinde balondaki sevgiliye evlenme teklifi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER