Avanosta 37 çocuk sünnet ettirildi

Avanosta 37 çocuk sünnet ettirildi


NEVŞEHİR (A.A) - Avanos Belediyesi tarafından organize edilen sünnet şöleninde 37 çocuk sünnet ettirildi.
     Avanos Belediye Başkanlığı, Özel Kapadokya Hastanesi ve Sühan Taş Otel işbirliği ile gerçekleştirilen programda, sünnet ettirilen çocuklar için Sühan Taş Otelde sünnet şöleni düzenlendi.
     Animasyon gösterileri, eğlenceli çocuk oyunları, canlı müzik ve Hacivat Karagöz perde oyununun sergilendiği şölende konuşan Avanos Belediye Başkanı Mustafa Körükcü, belediye olarak bu şölenin sadece organizasyonunu gerçekleştirdiklerini, bu organizasyonda büyük katkı ve destekleri olan ve çocukların sünnet operasyonlarının gerçekleştirildiğini söyledi.
     Hem dini hem de kültürün önemli bir parçası olan bu etkinliğe belediye olarak öncülük ettikleri için son derce mutlu olduklarını belirten Körükcü, şunları kaydetti:
     Hem kültürümüzün hem de dinimizin gereği ve Peygamber efendimizin sünneti olan, çocukların sünnet edilmesi gibi hayırlı bir işte az da olsa katkımızın olması ve bu vesileyle burada hep birlikte bir arada bulunuyor olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Kültür ve geleneklerimizde üç şey için erkeklerimize davullarla tören yaparız. Erkekliğe ilk adım attıkları sünnet merasiminde, askere gönderdiğimizde ve düğünlerini yaparak evlendirdiğimizde. Çocuklarımızın erkekliğe ilk adım attıkları bu önemli günde Avanos Belediyesi olarak yanlarında bulunmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz.
     Konuşmaların ardından Körükcü, toplu sünnet şölenine katkı ve desteklerinden dolayı Özel Kapadokya Hastanesi Başhekimi Fatih Yakuta ve Sühan Taş Otel adına Mustafa Eyüpoğluna teşekkür plaketi takdim etti.
     Çocuklarla birlikte sünnet pastasını kesen Körükcü, toplu sünnet şölenine katılan ve erkekliğe ilk adımlarını atan bütün çocuklara, kol saati hediye etti.
    
     Muhabir: Murat Asil
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Avanosta 37 çocuk sünnet ettirildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER