Avrupa ringi Türkiyede kurulacak

Avrupa ringi Türkiyede kurulacak -Türkiyenin ilk kez evsahipliği yapacağı Kick Boks Avrupa Şampiyonası için milli takım, Elmadağda hazırlanıyor -Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı: Elmadağ Kamp Eğitim Merkezinde 90


ANKARA (A.A) - Türkiyenin ilk kez evsahipliği yapacağı Kick Boks Avrupa Şampiyonası için milli takım, Ankaranın Elmadağ ilçesinde hazırlanıyor.
     Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı, Elmadağ Kamp Eğitim Merkezinde çalışan milli takımı ziyaret ederek moral verdi. Milli takım kafilesiyle birlikte yemek yiyen Kayıcı, ardından antrenör ve sporcularla sohbet etti.
     Geçen hafta yapılan genel kurulda yeniden federasyon başkanlığına seçilen Salim Kayıcı, AA muhabirine, Dünya Kick Boks Organizasyonları Birliği (WAKO) Avrupa Kick Boks Şampiyonasının 30 Ekim-3 Kasım tarihleri arasında Ankara Spor Salonunda yapılacağını söyledi.
     Şampiyonaya hazırlanan milli takımın, 27 Ekime kadar kamp yapacağını belirten Kayıcı, Elmadağ Kamp Eğitim Merkezinde 90 kişilik bir kafileyle şampiyonaya hazırlanıyoruz dedi.
     Sporcuların iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini, antrenörlerin de deneyimli olduğunu ifade eden Kayıcı. şöyle konuştu:
     Umut ediyorum ki 30 Ekim-3 Kasım tarihleri arasında yapılacak Avrupa şampiyonasında önemli dereceler elde ederiz. Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile Spor Genel Müdürü Mehmet Baykana desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Avrupa şampiyonasının ilk defa ülkemizde yapılacak olmasından dolayı da ayrıca mutluyum. Başta kick boks camiası olmak üzere tüm sporseverleri milli takımımızı desteklemek için Ankara Spor Salonuna bekliyorum. Girişler ücretsiz olacak.
    
     -Biz bir aileyiz
    
     Olimpik olmamalarına rağmen bütün federasyonlar içerisinde lisanslı sporcu sayısı açısından ilk sıralarda yer aldıklarını dile getiren Kayıcı, bunun Türk kick boksunun çok iyi yerlerde olduğunun göstergesi olduğunu söyledi.
     Kayıcı, Biz bu camiayı bir aile çerçevesi içerisinde yönetiyoruz ve yeni dönemde büyük aile, büyük camia, büyük federasyon sloganıyla yolumuza devam edeceğiz. En son geçen ay yapılan Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonasında genç milli takımımız full contackta takım halinde dünya ikincisi oldu. Bu da artık Türk kick boksunun nerelere geldiğini göstermekte. Biz, bundan çok mutluyuz.
    
     Muhabir: Ankara / Halil İbrahim Avşar
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Avrupa ringi Türkiyede kurulacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER