Aziz Yıldırımın konuşmasına Göztepeden tepki

Aziz Yıldırımın konuşmasına Göztepeden tepki -Göztepe Kulübü Yönetim Kurulu: Göztepemizin tarihi ya da geleceği kimsenin yorumları ya da söylemleriyle değişmez ve değişmeyecektir


İZMİR (A.A) - Göztepe Kulübü yönetimi, kulübün tarihinin ya da geleceğinin kimsenin yorumları ya da söylemleriyle değişmeyeceğini belirtti.
     Kulübün resmi internet sitesinde yayınlanan açıklama ile Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırımın Yüksek Divan Kurulu Toplantısında dün yaptığı konuşmada, Göztepe ile ilgili bir köşe yazısında yer alan iddiaları dile getirmesine tepki gösterildi.
     Göztepe Kulübü yönetimince yapılan açıklamada şöyle denildi:
     (Aziz Yıldırımın) Sadece Türkiyede değil Avrupada da öncü şekilde başarılara imza atmış Cumhuriyet tarihi kadar köklü olan kulübümüz ile ilgili, bir köşe yazarının kendine göre yaptığı yorumlara dayanarak söylediği ifadeler bizi son derece üzmüştür. Şu bilinmelidir ki, böyle bir köklü camia hakkında konuşurken, kim olursa olsun herkesin dikkatli olması gerekir. Camiamız şuna emin olmalıdır ki eğer gerekiyorsa cevap en uygun şekilde verilecektir. Göztepemizin tarihi ya da geleceği kimsenin yorumları ya da söylemleriyle değişmez ve değişmeyecektir.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Aziz Yıldırımın konuşmasına Göztepeden tepki Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER