Balıkesirspor, şampiyonluğa yürüyor

Balıkesirspor, şampiyonluğa yürüyor -Ligin bitimine 7 hafta kala en yakın rakibiyle puan farkı 9 olan lider Balıkesirspor, yarın ve hafta sonundaki maçları kayıpsız geçmek istiyor


BALIKESİR (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta 9 haftadır mağlubiyet yüzü görmeyen lider Balıkesirspor, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor.
     Geçen yıl son haftalarda kaçırdığı şampiyonluğa bu sezon ulaşma hedefiyle yola çıkan Balıkesirspor, özellikle ligin ikinci yarısında başarılı bir grafik çizdi.
     İkinci yarı başladığından bu yana 9 haftadır yenilgi yüzü görmeyen Balıkesirspor, 2. Ligin en fazla galip gelen ve en az yenilen takımı oldu. 25. hafta sonunda aldığı 16 galibiyet, 7 beraberlik ve 2 yenilgiyle 55 puan toplayan Balıkesir ekibi, en yakın takipçisi İnegölsporun 9 puan önünde liderliğini sürdürüyor.
     Şampiyonluğa emin adımlarla ilerleyen Balıkesirspor, yarın ve hafta sonunda yapacağı maçları kayıpsız geçerek, son 5 haftaya avantajlı ve rahat girmeyi hedefliyor.
     Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin Ertekin, hafta sonunda konuk ettikleri Alanyasporu 2-1 yenerek, şampiyonluğa bir adım daha yaklaştıklarını söyledi.
     Kazandıkları için her şeyin yolunda gittiğini ifade eden Ertekin, şunları kaydetti:
     Yarın Gaziosmanpaşaspor ile deplasmanda yapacağımız maç, büyük önem taşıyor. Deplasmanda kazanırsak büyük avantaj elde edeceğiz. Ardından hafta sonundaki maçı da geçersek son 5 haftaya girerken büyük avantaj sağlayacağız. Takipçilerimizin kaybetmesinden ziyade bizim kazanmamız önemli. Bu yüzden önce kendimize bakıyoruz ve kazanmak için mücadele ediyoruz. Hedefimiz bu puan farkını sonuna kadar koruyabilmek.
     Ertekin, matematiksel olarak netleşmediği sürece şampiyonluğa kesin gözüyle bakmadıklarını dile getirerek, Onun için önümüzdeki maçlar bizim için çok büyük önem taşıyor. Şampiyonluğa yürüyoruz ancak henüz sevinmek için çok erken. Rehavete kapılmadan aynı ciddiyetle yola devam diye konuştu.
    
     Muhabir: Zafer Akpınar
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Balıkesirspor, şampiyonluğa yürüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER