BBP Bozüyük İlçe Başkanı İbiş:

BBP Bozüyük İlçe Başkanı İbiş: Yerel seçimlerden alnımızın akıyla çıkacağız


BİLECİK (A.A) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Bozüyük İlçe Başkanı Mustafa İbiş, yerel seçimlere yoğun bir şekilde hazırlandıklarını ve seçimlerden alınlarının akıyla çıkacaklarını bildirdi.
     İbiş, partide düzenlediği basın toplantısında, ilçe başkanlığının yeni kurulmasına rağmen kısa sürede büyüdüklerini belirterek, bu nedenle bazı kişilerin partinin güç kaybetmesi için çalıştığını savundu.
     Kamuoyunda BBPnin diğer partilerle birleşerek seçime gireceği yönünde söylentilerin olduğunu ifade eden İbiş, şunları kaydetti:
     BBP sadece seçimlere girmek için kurulmuş bir siyasi parti değildir. Bir fikrin ve misyonun partisidir, bu yüzden tüm Türkiyede olduğu gibi ilçemizde de tek başımıza yolumuza devam edeceğiz. Partimizin günden güne güçlendiğini gören bazı çevreler suni gündem oluşturarak gücümüze engel olacaklarını zannediyorlarsa, yanıldıklarını göreceklerdir. Çünkü ilçemizde olduğu gibi ülke genelinde de partimize olan güven ve katılım günden güne artmakta, bu da partimizin halkın gerçek sorunlarını dile getirip bunlar için çözümler üreten bir parti olduğunu göstermektedir. Bozüyükün ferahı ve hak ettiği kaliteli hizmeti alabilmesi için yerel yönetimde büyük birliğe ihtiyacı vardır.
    
     Muhabir: Barış Eren / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber BBP Bozüyük İlçe Başkanı İbiş: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER