Behçet Oktayın ölümünün 4. yılı

Behçet Oktayın ölümünün 4. yılı -Emniyet Genel Müdürlüğü eski Özel Hareket Dairesi Başkanı Behçet Oktay, Malatyanın Hekimhan ilçesindeki mezarı başında anıldı


MALATYA (A.A) - Emniyet Genel Müdürlüğü eski Özel Hareket Dairesi Başkanı Behçet Oktay, ölümünün 4. yılında Malatyanın Hekimhan ilçesindeki mezarı başında anıldı.
     Oktayın ağabeyi Nezih Oktay, kardeşinin mezarı başında yaptığı konuşmada, Behçet Oktayın karanlık güçlerce öldürülmüş bir kahraman olduğunu savunarak, Türkiye değerli bir evladını kaybetmiştir. Kendisi Türkiyenin bölünmez bütünlüğü için canını vermiştir diye konuştu.
     Oktay, şunları söyledi:
     Hepimiz çok iyi biliyoruz ki o, hiçbir zaman görevden ve sorumluluktan kaçmazdı. Riskli görevleri bile almaktan çekinmezdi. 4 yıldır sürdürdüğümüz hukuk mücadelemiz sonucu açılan dava dosyası ile Behçet Oktayın ölümüne intihar diyenlere ve buna inananlara en güzel cevabı vermiş olduk.
     Nezih Oktay, suçlular ortaya çıkarılıp, hak ettikleri cezayı alana kadar mücadele edeceklerini söyledi.
     Oktayın bazı yakınları ile İstanbul Bağımsız Milletvekili İhsan Barutçu, Hekimhan Belediye Başkanı Mehmet Sait Özoğlu, CHP İlçe Teşkilatı üyeleri ve bazı vatandaşların katıldığı anma programının ardından Behçet Oktay için bir düğün salonunda mevlit okutuldu.
     Mevlit programına, CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba da katıldı.
    
     Muhabir: Ramazan Taştaş / Yeter Erdine
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Behçet Oktayın ölümünün 4. yılı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER