Bilecikte Avrupa Edebiyatında Mizah projesi

Bilecikte Avrupa Edebiyatında Mizah projesi -Bilecik Malhun Hatun İlkokulunun projesi kapsamında İspanya, Macaristan, Romanya ve Yunanistandan, Bilecike gelen öğretmenler, Vali Yardımcısı Denizi ziyaret etti (Fotoğraflı


BİLECİK (A.A) - Bilecik Malhun Hatun İlkokulunun projesi kapsamında İspanya, Macaristan, Romanya ve Yunanistandan Bilecike gelen öğretmenler, Vali Yardımcısı Süleyman Denizi ziyaret etti.
     Deniz, kabulünde, bu tür ziyaretlerin ülkeler arasında dostlukların pekişmesi ve ayrı ülkelerin kültürlerini tanımasında önemli olduğunu söyledi.
     Bilecikin, Osmanlı Devletinin kurulduğu ve Kurtuluş Savaşının kazanıldığı bölgede yer aldığını anlatan Deniz, şöyle konuştu:
     Bilecik, Türk insanının önem ve değer verdiği bir kenttir. İspanya, Macaristan, Romanya ve Yunanistan heyetini burada görmekten memnun olduk. Farklı ülkelerle kültür alışverişinde bulunmaktan mutluyuz. Birbirimizi tanıdıkça daha güzel ilişkiler içinde olacağız. Bu dostluklar barış içinde yaşamamıza katkı sağlayacaktır.
     Okul Müdürü Mustafa Candan da projede mizah karakteri olarak Türkiyeden Hasredin Hoca, İspanyadan da Donkişot karakterlerinin ele alınıp inceleneceğini bildirdi.
     Deniz, gruba Bileciki tanıtıcı broşür ve çeşitli hediyeler verdi. Grup daha sonra Belediye Başkanı Selim Yağcı ve Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişmanı ziyaret etti.
     Kentte, 11 Kasıma kadar gerçekleştirilecek proje çalışmaları kapsamında tarihi ve kültürel değerlerinde tanıtılacağı bildirildi.
    
     Muhabir: Muhsin Arslan
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Bilecikte Avrupa Edebiyatında Mizah projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER