Bursasporun vazgeçilmezi, Batalla

Bursasporun vazgeçilmezi, Batalla -Sergilediği futbol, asistler ve golleriyle takıma önemli katkı sağlayan Arjantinli futbolcu, Beşiktaş galibiyetinde de büyük rol oynadı -Batalla, ligin ilk yarısında 4, ikinci yarıda 9 gole imza a


BURSA (A.A) - Bursasporda, sergilediği futbol, asistler ve golleriyle takıma önemli katkı sağlayan Pablo Martin Batalla, yeşil-beyazlı ekibin 3-0 kazandığı Beşiktaş maçında da galibiyette büyük rol oynadı.
     Yeşil-beyazlı takım ve camia için büyük önem taşıyan Beşiktaş maçında Pinto ve Ferhatın attığı gollerin asistini yapan Arjantinli Batalla, kendisi de bir gol kaydetti. Özellikle ligin ikinci yarısındaki performansıyla takımın Avrupa kupalarına katılma hedefine ciddi katkı sağlayan Batalla, ilk yarıda 4, ikinci yarıda 9 gole imza attı.
     Bursaspor, Batallanın attığı goller sayesinde 22 puanı hanesine yazdırdı. Yeşil-beyazlı takımın ligin beşinci haftasında Kardemir Karabükspor ile oynadığı ve 4-1 kazandığı maçta rakip fileleri havalandıran Batalla, dokuzuncu haftada Bursaspora, lig tarihindeki ilk Trabzonspor deplasman galibiyetini getiren golün de mimarı oldu.
     Bursasporun 11. hafta deplasmanda Beşiktaş ile oynadığı ve 3-3 biten müsabakada da bir golü bulunan Arjantinli futbolcu, iç sahada 3-0 biten Kardemir Karabükspor maçında da gollerden birisini kaydetti. 1-0 biten Sanica Boru Elazığspor ve Sivasspor karşısında da sahneye çıkarak galibiyet gollerini atan Batalla, yeşil-beyazlı takımın 3-2 kazandığı Trabzonspor maçında ise 2 gole imza koydu. Batalla, son Beşiktaş maçında da rakip fileleri 1 kez havalandırdı.
    
     -Trabzonspor, Beşiktaş ve Fenerbahçeyi boş geçmedi-
    
     Batalla, Trabzonspor, Beşiktaş ve Fenerbahçe maçlarını boş geçmedi. Bursasporun lig tarihindeki ilk Trabzon deplasman galibiyetini 1-0lık skorla kazandığı 9. haftadaki maçta rakip fileleri havalandıran Batalla, yine deplasmanda oynanan ve 3-3 biten Beşiktaş karşılaşmasında da gol atma başarısını gösterdi.
     Yeşil-beyazlıların 4-1 kaybettiği deplasmandaki Fenerbahçe maçında takımının tek sayısını kaydeden Arjantinli futbolcu, iç sahadaki 3-2 biten Trabzonspor maçında da takımının iki golünü birden attı. Batalla, dün oynanan Beşiktaş maçında da rakip fileleri havalandırdı.
    
     Batallanın bu sezon gol attığı maçlar ve sonuçları şöyle:
     5. hafta Bursaspor-Kardemir Karabükspor..............: 4-1
     9. hafta Trabzonspor-Bursaspor.......................: 0-1
     10. hafta Bursaspor-Kasımpaşaspor....................: 2-1
     11. hafta Beşiktaş-Bursaspor.........................: 3-3
     19. hafta İstanbul Büyükşehir Belediyesi-Bursasspor..: 4-1
     21. hafta Kardemir Karabükspor-Bursaspor.............: 0-3
     22. hafta Sanica Boru Elazığspor-Bursaspor...........: 1-0
     23. hafta Gaziantepspor-Bursaspor....................: 2-1
     23. hafta Bursaspor-Sivasspor........................: 1-0
     25. hafta Fenerbahçe-Bursaspor.......................: 4-1
     26. hafta Bursaspor-Trabzonspor......................: 3-2 (2 gol)
     28. hafta Bursaspor-Beşiktaş.........................: 3-0
    
     Muhabir: Vedat Yücebaş
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Bursasporun vazgeçilmezi, Batalla Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER