Canım Annem El Sanatları Yöresel Ürünleri

Canım Annem El Sanatları Yöresel Ürünleri ve Hediyelik Eşya Fuarı -Antalyada 11 ülke ile çeşitli illerden gelen katılımcıların stant açtığı fuarda annelere özel hediyelik eşyalar yer alıyor


ANTALYA (A.A) - Rem Fuarcılık tarafından Anneler Günü için organize edilen "Canım Annem El Sanatları Yöresel Ürünleri ve Hediyelik Eşya Fuarı" açıldı.
     Hindistan, Pakistan, Endonezya, Senegal, Tayland, Çin, Türkmenistan, Güney Afrika, Kenya, İran ve Tanzanya ile Türkiyenin çeşitli illerinden gelen 117 firma, Cam Piramitte düzenlenen fuarda stant açtı. Fuarda el sanatları, yöresel ürünler ile hediyelik eşyalar yer alıyor.
     Rem Fuarcılık sorumlusu Cengiz Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu yıl fuarın ikincisini organize ettiklerini söyledi. Fuarın 10 gün açık kalacağını belirten Demir, "Ziyaretçilerimiz, fuarımızda anneler için çok değişik ürünleri bulabilir. Farklı ülkelerde annelere yönelik yapılmış çeşitli hediyeler de stantlarda sergileniyor" dedi.
    
     -Denizin altındaki dünyayı karaya taşıdı-
    
     Fuara Çanakkaleden katılan Atlantis Okyanus Dünyası firmasının sahibi Meriç Soyer, standında deniz ürünlerinden yaptığı hediyelik eşyaları sergiliyor. Fuarda midye, sedef, mercandan yapılan süs eşyaları, yaklaşık 30 santimetre boyutundaki ıstakozlar, kirpi balığı, köpek balığının çenesi ile aile ağacı gibi hediyelik eşyalar dikkati çekiyor.
     Deniz ürünlerinden annelere özel ev eşyaları yaptıklarını söyleyen Soyer, hediyelik eşyaların fiyatlarının 5 ile 100 lira arasında değiştiğini kaydetti.
     Denizin altındaki dünyayı karaya taşıdığını dile getiren Soyer, "Deniz ürünlerindeki gizemi, eşsiz güzelliği karayla bütünleştirdim. Ürünlerimdeki en önemli özellik, hepsinin karanlıkta çevreyi aydınlatması. Midyeden, sedeften ve mercandan yapılan süs eşyaları karanlıkta da çevreye aydınlatma sağlıyor" diye konuştu.
     Fuar, 13 Nisana kadar açık kalacak.
    
     Muhabir: Hatice Özdemir
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Canım Annem El Sanatları Yöresel Ürünleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER