Çayırovada ücretsiz SBS kursları

Çayırovada ücretsiz SBS kursları


KOCAELİ (A.A) - Çayırova Kaymakamlığı, Çayırova Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde açılan SBS kurslarının döküman dağıtımları gerçekleştirildi.
     Çayırova Belediyesinden yapılan açıklamada, okullarda gerçekleştirilen dağıtım törenine Çayırova Kaymakamı Abdullah Selim Parlar, Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü İmdat Akbaba, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ayaz Gönüldaş, öğretmenler ve öğrencilerin katıldığı bildirildi.
     Çayırova Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce temin edilen SBS, LYS-LGS test kitapları, soru bankaları ve ders kitaplarının dağıtımı, hazırlık kurslarının açıldığı tüm okullarda gerçekleştirildi.
     Düzenlenen törende öğrenciler kitaplarını protokol üyelerinden alırken, yapılan konuşmalarda SBS, LYS ve LGS sınavlarının önemine dikkat çekildi.
     Törende bir konuşma yapan Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, yapılan doküman desteği ile öğrencilerin SBS, LYS ve LGS gibi sınavlarda daha iyi başarılar alacaklarını belirtti.
     Çayırovada eğitim imkanlarının her geçen gün geliştiğini vurgulayan Akbaş, eğitim seviyesinin ve öğrencilerin daha fazla başarılı olması için kurumlarla iş birliği içinde çalıştıklarını anlatarak, Çayırovaya daha güzel okullar kazandırmaya devam edeceklerini kaydetti.
     Çayırova Kaymakamı Abdullah Selim Parlar ise konuşmasında eğitimin değişimine dikkat çekti.
     Öğrencilere değer verdiklerini ve yine öğrencilerin başarılarının daha yükseğe çıkarılması için önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Parlar, üniversiteye hazırlanan öğrenciler için imkanlar hazırladıklarını ve bu imkanlardan öğrencilerin faydalanılması gerektiğini söyledi.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Çayırovada ücretsiz SBS kursları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER