Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar:

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar: -Biz önümüzdeki seçimleri hedefleyerek çalışmıyoruz. 2023te ihracatı 500 milyar dolar olan bir Türkiye hedefliyoruz


İZMİR (A.A) - Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, gelecek seçimleri düşünerek değil, 2023de 500 milyar dolar ihracat yapan bir ülke hedefiyle çalıştıklarını söyledi.
     Bakan Bayraktar ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Torbalı ilçesinde CarrefourSA Reysaş Lojistik Merkezinin açılışına katıldı.
     Erdoğan Bayraktar, merkezin açılışında yaptığı konuşmada, İzmir Milletvekili olan Binali Yıldırımı Türkiye Cumhuriyetinin en çalışkan bakanı diye niteleyerek, şöyle konuştu:
     Türkiye gelişiyor, İzmir gelişiyor. İzmirde her alanda çok ciddi gelişme, büyüme var. Türkiye son 9,5 yılda dünyada hem demokratik alanda hem ekonomik alanda, her alanda en istikrarlı gelişen ülkedir. Biz önümüzdeki seçimleri hedefleyerek çalışmıyoruz. Bizim hedefimiz 2023. Bu tarihte ihracatı 500 milyar dolar olan bir Türkiye hedefliyoruz.
     Bayraktar, Türkiyenin özel sektörün yatırımıyla büyüyeceğini, hükümete düşenin yatırımların önünü açmak olduğunu kaydederek, Biz siyasi irade olarak vatandaşın hayat standardını artırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Biz sadece sizin dualarınıza talibiz dedi.
     Reysaş Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven de deponun 2 bin metrekarelik soğuk hava alanına sahip olduğunu, toplam 11 bin metrekare depo alanında 150 kişiye istihdam sağlayacaklarını söyledi.
    
     Muhabir: Ali Rıza Karasu / Bahri Okumuş
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER