CHP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap: -Demokrasimiz son dönemlerde ciddi yara aldı. Demokrasimizin kurum ve kuralları tartışılır hale geldi


İZMİR (A.A) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap, demokrasinin son dönemlerde ciddi yara aldığını savunarak, Demokrasimizin kurum ve kuralları tartışılır hale geldi dedi.
     Matkap, CHP İzmir İl Başkanlığını ziyaretinde gazetecilere yaptığı açıklamada, partisindeki 17 genel başkan yardımcısından 3ünün sivil toplum örgütleriyle CHP arasındaki bağların güçlendirilmesi adına görev yaptığını belirtti.
     Kendisinin de meslek odaları ve sivil toplum örgütlerinden sorumlu olduğunu dile getiren Matkap, İzmirde bu yönde bazı toplantılar gerçekleştireceklerini ifade etti.
     Nihat Matkap şöyle konuştu:
     Sivil toplum örgütleriyle hem Türkiyeyi hem İzmiri konuşacağız. Sorunları dinleyeceğiz, önerileri alacağız. Partimizin geleceğe dönük görüşlerini anlatacağım. Demokrasinin geleceği, gelişimi adına sivil toplum örgütleriyle dayanışmaya çok önem veriyoruz. CHP, demokrasiyi seçimden seçime, seçmenlerin sandığa gitme olayı olarak görmüyor. Yaşamın her alanında, alınan her kararda onlarla birlikte olmanın alt yapısını oluşturmaya çalışıyor. Demokrasi son dönemlerde ciddi yara aldı, demokrasimizin kurum ve kuralları tartışılır hale geldi. Türkiyeye demokrasiyi getiren bir parti olarak bu konuda çok duyarlıyız.
    
     Muhabir: Ramazan Ercan / Tolga Albay
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber CHP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER