Çikolata ile çalışan Metrosiklet Kayseride

Çikolata ile çalışan Metrosiklet Kayseride


KAYSERİ (A.A) - Çikolata ile çalışan Metrosikletin tanıtılacağı Metro Enerji Testi 2 tırı, 25-27 Şubatta Üniversitesinde olacak.
     Metro Enerji Testi 2, Türkiye çapında 11 şehirde 19 alışveriş merkezi ve 14 üniversitede tüketiciler ile buluşacak. İstanbul Şehir Üniversitesinden yola çıkan Metrosiklet, 25-27 Şubat tarihlerinde Erciyes Üniversitesinde olacak.
     Metro Enerji Testi 2 tırında ziyaretçilere, Metro çikolatasının insan vücuduna ve Metrosiklete nasıl enerji verdiği bir pano üzerinde gösterilecek. Aynı alanda piroliz reaksiyonu gerçekleştirilerek Metrodaki enerjinin motosikletin kullanacağı özel gaza dönüşümünü sağlayan reaktör ve Metrosiklet sergilenecek.
     Ziyaretçiler, Metrosiklet üzerinde fotoğraf çektirme ve anında e-posta adresine gönderme şansına da sahip olacak.
     Özel bir teknikle çekilen fotoğraflar, tüketiciyi Metrosiklet üzerinde Boğaziçi Köprüsünden geçerken ya da Çin Seddi üzerinden uçuyor gibi gösterilebilecek.
     Metro çadırında tüketiciler motokros oyununda yeteneklerini sergileyecek, ardından Enerjini Göster Makinesinde enerjilerini test edecek. Belirli bir baremi aşan tüketiciler Metro Enerji Paketi kazanma şansı yakalayacak.
     Metrosikleti yakından görmek ve deneyimlemek isteyenler için Metro Enerji Testi 2, nisan ayı sonuna kadar Antalya, Konya, Eskişehir, İzmir ve Sakaryada tüketiciler ve öğrencilerle buluşmaya devam edecek.
    
     Muhabir: Mustafa Yıldız
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Çikolata ile çalışan Metrosiklet Kayseride Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER