Çukurova Otoshow Fuarı 2013 açıldı

Çukurova Otoshow Fuarı 2013 açıldı -Adanada "Çukurova Otoshow" adıyla düzenlenen 5. Otomobil, Ticari Araçlar, Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı kapılarını açtı


ADANA (A.A) - Çukurova Otoshow Fuarı 2013 adıyla düzenlenen Adana 5. Otomobil, Ticari Araçlar, Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı açıldı.
     TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen fuar, Vali Yardımcısı Halis Arslan, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, TÜYAP Fuarcılık Anadolu Grubu Genel Müdürü İlhan Ersözlü ve Adana Sanayi Odası (ADASO) Başkanı Sadi Sürenkök ile çok sayıda firma temsilcisinin kurdele kesmesiyle açıldı.
     Vali Yardımcısı Arslan, açılışta yaptığı konuşmada Reyhanlıdaki bombalı saldırılardan dolayı açılış törenini iptal ettiklerini, sadece kurdele kesmek için buluştuklarını söyledi.
     Fuarın, sektörün Adanadaki ilk buluşması olduğunu belirterek araç satışlarının hızlanmasını temennisinde bulunan Arslan, "İnşallah bu, sektöre bereket ve canlılık getirecek. Fuar hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.
     TÜYAP Adana Fuarcılık AŞ tarafından Otomotiv Distribütörleri Derneği ve Çukurova Yetkili Otomobil Satıcıları Derneği işbirliğiyle düzenlenen fuar, 19 Mayısa kadar ziyarete açık kalacak.
     Birçok firmanın otomobil, 4x4, yolcu taşımacılığında kullanılan araçlar ve ticari araçlarının sergileneceği fuarda çeşitli gösteriler de sunulacak.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan / Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Çukurova Otoshow Fuarı 2013 açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER