Darendeden kısa kısa

Darendeden kısa kısa -Yeni iş yerlerinin yapımı sürüyor


MALATYA (A.A) - Darende Belediyesinin, meydan yapmak için yıktığı ilçe merkezindeki dükkanların yerine yapımını sürdürdüğü iş yerlerinin birkaç ay içinde tamamlanması planlanıyor.
     Belediye Başkanı İsa Özkan, yaptığı açıklamada, ilçede düzenli iş yerleri oluşturmak amacıyla başlattıkları çalışma kapsamında inşaatı devam eden 54 yeni dükkanı birkaç ay sonra tamamlayarak satışa çıkaracaklarını söyledi.
     Yapımı devam eden iş yerlerinin önünde bulunan mevcut esnaf dükkanlarını da yıkarak Darendeye geniş bir meydan kazandırmayı hedeflediklerini hatırlatan Özkan, yeni yerlere geçmeleri için esnaflarla da anlaştıklarını kaydetti.
     Mevcut dükkanların bir kısmının belediyeye, bir bölümünün de iş yeri sahiplerine ait olduğunu belirten Özkan, yeni iş yerlerinin mevcutlara göre daha geniş olduğunu söyledi.
     İlçe genelinde planlı bir çalışma ile iş yerlerini geniş, gelişmeye müsait ve düzenli hale getireceklerini vurgulayan Özkan, İlk çalışmamızın ardından, etap etap diğer yerler de belli bir düzen içerisinde yenilenecek ifadesini kullandı.
    
     -Devlet Hastanesinde kan bağışı-
    
     Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesinde çalışanlar Malatya Kızılay Kan Merkezine kan bağışında bulundu.
     Kızılay Kan Merkezi doktoru Hakan Yılmaz, belli aralıklarla ilçede kan bağışı aldıklarını belirterek bu defa Hulusi Efendi Devlet Hastanesinde bağışları kabul ettiklerini söyledi.
     Yılmaz, hastaneye gelen vatandaşların da kampanyaya katıldığını kaydetti.
     Hastane Başhekimi Erhan Berk de sağlık çalışanlarının insanları kan bağışlamaya teşvik etmek amacıyla kampanyaya katıldığını vurguladı.
    
     Muhabir: Aslan Tektaş / Yeter Erdine
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Darendeden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER