Edirnedeki kanser hastası genç kız

Edirnedeki kanser hastası genç kız -Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, lenf kanseri hastası Dilek Özçeliki tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti -Müezzinoğlu: -"Dileke geçmiş olsun ziyaretinde bulundum. Sıkıntısını sordum. Şu anda olağ


EDİRNE (A.A) - Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, lenf kanseri hastası Dilek Özçeliki, tedavi gördüğü Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde ziyaret etti.
     Ziyaretin ardından Selimiye Camisi önünde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Müezzinoğlu, "Dileki ziyaret ettiniz mi, durumu nasıl-" sorusuna karşılık, şöyle dedi:
     "Dileke geçmiş olsun ziyaretinde bulundum. Sıkıntısını sordum. Şu anda olağanüstü bir sorun yok. Biz gerekeni yapıyoruz. Ne gerekirse de yapacağız, bütün hastalarımızda olduğu gibi. Eksik ilaç diye bir şey yok. Birileri bu ülkenin ilaç anlamında dinamikleriyle zaman zaman bizi tünele sokmaya çalışıyor. Bu anlamda hiçbir hastamız mağdur olmayacak."
     Bir gazetecinin, "İnternet üzerinden satılan ilaçların yüzde 50sinin sahte olduğu söyleniyor, bu konuda neler söyleyeceksiniz-" sorusuna da Müezzinoğlu, "Biz internet üzerinden zaten ilaç satımına karşıyız. Onunla ilgili düzenleme de yapacağız" yanıtını verdi.
    
     Muhabir: Hakan Şahin - Salih Baran
     Yayıncı: Erdal Turanlı
<< Önceki Haber Edirnedeki kanser hastası genç kız Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER