Elazığdan kısa kısa

Elazığdan kısa kısa -Çiftçilere yönelik eğitim toplantısı yapıldı


ELAZIĞ (A.A) - Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünce bazı köylerde çiftçilere yönelik eğitim verildi.
     İl Müdürü Ahmet Kaygusuz, yazılı açıklamasında, gelişen teknolojinin tarımsal teknolojiyi de büyük ölçüde etkilediğini belirtti.
     Yeni tekniklerin çiftçilere ulaşması için eğitim çalışmalarına önem verdiklerini ifade eden Kaygusuz, bu kapsamda merkeze bağlı Koruk köyünde bağcılık, Kuyulu köyünde hayvancılık, şap hastalığı ve çilek yetiştiriciliği, Baskil ilçesine bağlı Gemici köyünde de kayısı yetiştiriciliği konularında çiftçilere eğitim verildiğini bildirdi.
    
     -Elazığ Halk Sağlığı Müdürlüğü bir yaşını doldurdu
    
     Elazığ Halk Sağlığı Müdürlüğünün bir yaşını doldurduğu bildirildi.
     İl Halk Sağlığı Müdürü Veysel Doğanay, yazılı açıklamasında, Sağlık Bakanlığı taşra teşkilatının yeniden yapılandırılması kapsamında 19 Mart 2012de kurulan Elazığ Halk Sağlığı Müdürlüğü görevine 21 Mart 2012de atandığını anımsattı.
     Doğanay, şunları kaydetti:
     Müdürlüğümüzün faaliyetine başlamasının üzerinden bir yıl geçti. Kurumun başlangıç sürecinde en verimli şekilde çalışmayı ilke edinen ekip arkadaşlarımla beraber Müdürlüğü şekillendirdik. Elazığın sağlık alanındaki gelişim sürecinde üzerimize düşen görevleri en iyi şekilde ifa etmeyi hedefleyen bir ekip olarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.
    
     Muhabir: Ömer Fansa
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Elazığdan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER