Elif Şafak'ın babası Prof. Dr. Nuri Bilgin defnedildi

Elif Şafak'ın babası Prof. Dr. Nuri Bilgin defnedildi

Ege Üniversitesi (EÜ) Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi, aynı zamanda yazar Elif Şafak'ın da babası olan Prof. Dr. Nuri Bilgin için cenaze töreni düzenlendi. EÜ Prof. Dr. Yusuf Vardar Kültür Merkezi'ndeki törene eşi Fransuaz Bilgin, iki oğlu, meslektaşları, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, EÜ Rektörü Prof. Dr. Candeğer Yılmaz, öğrencileri ve sevenleri katıldı. Kızı Elif Şafak ise törene gelmedi.

Burada konuşan eşi, "Bize burada inanılmaz bir destekte bulunduğunuz için çok teşekkür ederim." dedi. Ayrıca öğrencileri ve meslektaşlarının, ölümünden sonra kaleme aldığı mesajlardan bazıları okundu. Üç çocuk babası Nuri Bilgin, Bornova ilçesi Yeni Cami'de öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazından sonra, Urla ilçesi Kuşçular köyünde defnedildi.

Türkiye ve dünyanın sayılı sosyal psikologlarından olan Bilgin, dün öğle saatlerinde rahatsızlanarak EÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ne gitmiş, burada yapılan müdahalelere rağmen kalp krizi sonucu 67 yaşında hayatını kaybetmişti. CİHAN
<< Önceki Haber Elif Şafak'ın babası Prof. Dr. Nuri Bilgin defnedildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER