Emniyet Müdürü Yenice İkizdereyi ziyaret etti

Emniyet Müdürü Yenice İkizdereyi ziyaret etti


RİZE (A.A) - Rize Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice, İkizdere ilçesini ziyaret etti.
     Yenice, İkizdere Kaymakamı Abdil Koçu makamında ziyaret ederek ilçede asayiş durumu hakkında bilgi aldı.
     Yenice, burada yaptığı konuşmada, 1 yılı aşkın süredir Rizede görev yaptığını belirterek, Sık sık ilçelerimizi geziyorum ve halkımızla bire bir irtibat kurmak istiyorum. Emniyet teşkilatındaki arkadaşlardan da bunu istiyorum. Şehir merkezi ile ilçelerde görev yapmak farklı. Taşradaki çalışanın hangi şartlarda görev yaptığını anlamak için sık sık ziyaretler gerçekleştiriyorum. Gittiğim yerlere yardımcılarımı, şube müdürlerimi de getiriyorum ki çevreyi tanısınlar dedi.
     Rizenin asayiş konusunda Türkiyedeki ilk 10 il içinde olduğunu, ancak çıtayı daha yukarılara çekmek istediklerini ifade eden Yenice, şunları söyledi:
     Halkla her zaman iç içe olmalıyız. İkizdere, Ovit Tünelinin 3 sene sonra açılacağını varsayarsak kendini her bakımdan şimdiden hazırlamalıdır. Bu hazırlık ulaşım, asayiş, turizm hizmetlerinin her türü için geçerli. Ovit Tüneli bittikten sonra Rizenin giriş kapısı olacağı için ilçenin giriş ve çıkışlarında araç plaka tanıma, okuma sistemini hayata geçirmemiz şart olacaktır. Terör veya herhangi bir olayın olmayacağı veya ne zaman olacağının garantisini kimse veremez, ondan dolayı biz polis olarak her an hazır durumundayız.
     Kaymakam Koç ise asayiş konusunda hiçbir sıkıntıları olmadığını kaydederek, İlçede göçü önlemek için bir ilçeye Turizm Yüksek Okulu kazandırmak istiyoruz. Yetkililerden yardım ve ilgi bekliyoruz diye konuştu.
     Ziyaretin ardından Öğretmenevinde verilen yemeğe, Kaymakam Abdil Koç, Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice, Belediye Başkanı Hasan Kösoğlu, Emniyet Müdür Yardımcısı Alaattin Özcan ve şube müdürleri, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Seçkin Tarakçı, İlçe Emniyet Amiri Fatih Fidan, İlçe Müftüsü Celal Malkoç, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Aksu, mahalle muhtarları katıldı.
    
     Muhabir: İsmet Kösoğlu
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Emniyet Müdürü Yenice İkizdereyi ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER