Engelli yüzücüler yamaç paraşütü ile uçuş

Engelli yüzücüler yamaç paraşütü ile uçuş yaptı -Bedensel Engelliler Yüzme Milli Takımının iki oyuncusu ve antrenörleri, yamaç paraşütü ile atlayış gerçekleştirdi


ANTALYA (A.A) - Alanya ilçesinde kamp yapan Bedensel Engelliler Yüzme Milli Takımının iki oyuncusu ve antrenörleri, yamaç paraşütü ile atlayış yaptı.
     Bedensel Engelliler Yüzme Milli Takımının Alanyadaki 10 günlük kampı sona erdi.
     Kamp programı boyunca düzenlenen aktivitelere katılan milli oyuncular Beytullah Eroğlu ve Hamit Demir ile antrenörler Duran Aslan; Sunway Air Sports Yamaç Paraşütü Okulunun profesyonel pilotları eşliğinde Yassıtepeden yamaç paraşütü ile atlayış yaptı. Havada yaklaşık 30 dakika kalan sporcular, Kleopatra Plajına iniş gerçekleştirdi.
     Kolları olmayan Beytullah Eroğlu, uçuşun ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, hayatında ilk kez böyle bir spor yaptığını belirterek, "Gayet güzel ve heyecanlıydı. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.
     Antrenör Duran Aslan ise harika bir uçuş gerçekleştirdiklerini söyledi. Aslan, "Bu tür aktiviteleri tüm engellilerin yapmasını isteriz. Kolu, bacağı olmayan biri bunu yapabiliyorsa diğer engelliler de bunu yapabilir" diye konuştu.
    
     Muhabir: Mustafa Kurt / Güç Gönel
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Engelli yüzücüler yamaç paraşütü ile uçuş Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER