Engelliler gönüllerince eğlendi

Engelliler gönüllerince eğlendi -AK Parti Ankara İl Başkanlığının düzenlediği Engelsiz Yaşam programında engelli vatandaşlar ve aileleri eğlenirken, bedensel engelli 32 kişiye tekerlekli sandalye hediye edildi


ANKARA (A.A) - AK Parti Ankara İl Başkanlığının düzenlediği Engelsiz Yaşam programında engelli vatandaşlar ve aileleri eğlenirken, bedensel engelli 32 kişiye tekerlekli sandalye hediye edildi.
     Kocatepe Kültür Merkezinde düzenlenen programda, görme engelli ses sanatçıları Süreyya Açıkgöz ve Sabit Yılmaz sahne aldı, çeşitli okullardan gelen öğrenciler ise sema ve folklor gösterisi sundu.
     Programa katılan AK Parti Ankara Milletvekili Ülker Güzel, Engelliler Komisyonunu, üyesi olduğu İnsan Hakları İnceleme Komisyonuna bağlı alt komisyon yapacaklarını bildirdi.
     Gecede, AK Parti Ankara Milletvekili Tülay Selamoğlunun yanı sıra milli halterci Halil Mutlu, milli güreşçi Şeref Eroğlu ve çok sayıda engelli vatandaş ve ailesi yer aldı.
     Fıkralarıyla tanınan Oflu Ali, eğlenceli dakikalar yaşatırken program sonunda bedensel engelli 32 kişiye AK Parti Ankara İl Başkanlığı tarafından tekerlekli sandalye hediye edildi.
    
     Muhabir: Hüseyin Demir
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Engelliler gönüllerince eğlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER