Erzurumda şüpheli araç polisi alarma geçirdi

Erzurumda şüpheli araç polisi alarma geçirdi -Bir araçta bomba olduğu ihbarı üzerine, Erzurum-Pasinler karayolunda durdurulan araçta dedektör köpeğiyle arama yapıldı (Fotğraflı-Görüntülü)


ERZURUM (A.A) - Erzurumda şüpheli bir araçta bomba olduğu ihbarı üzerine, Emniyet Müdürlüğüne bağlı çok sayıda ekip alarma geçti.
     Tortum ilçesinden şehir merkezine giriş yapan 34 YEP 31 plakalı otomobilde, yüklü miktarda bomba olduğu bilgisini alan polis ekipleri, kentin giriş ve çıkış noktalarında güvenlik önlemi aldı.
     Ekipler, otomobilin kente giriş yapmadan önce yol kontrol noktasından geçerken, arka camı ve sol aynasının kırık olduğunu tespit etti.
     Otomobilin Erzurum-Pasinler karayolundaki bir benzin istasyonunda olduğunu belirleyen ekipler, bölgeye hareket etti. Çevrede geniş güvenlik önlemleri alan polis, sürücü K.Ayı araçtan indirerek etkisiz hale getirdi.
     Bölgeye sinyal kesici jammer cihazı yerleştirildikten sonra bomba imha uzmanı arama köpeğiyle araçta arama yapıldı. Çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırılan aracın diğer kentlerde de aynı konu nedeniyle arandığı öğrenildi.
     Bu arada, alkollü olduğu belirlenen sürücü K.A, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına saldırdı.
    
     Muhabir: Selami Küçükoğlu
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Erzurumda şüpheli araç polisi alarma geçirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER