Eskişehirin Altın Zekaları ödüllerini aldı

Eskişehirin Altın Zekaları ödüllerini aldı


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir FEM ve ANAFEN Dershaneleri iş birliğiyle ilk ve ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen Seviye Belirleme ve Altın Zekalılar Olimpiyatları sınavlarında dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldı.
     Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Kongre Merkezinde Komedyen Ömer Pekinin sunumunda gerçekleştirilen törene Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir, Vali Yardımcıları İsmail Küreci ile Günhan Yazar, Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Arif Dede, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan, Eskişehir FEM Dershaneleri Genel Müdürü Engin Kara Eskişehirspor futbolcularından Sezgin Çoşkun, Alper Potuk, Hürriyet Gücer, Özgür Çek, Veysel Sarı ve Serol Demirhan katıldı.
     Vali Koçdemir, programdaki konuşmasında, böyle manalı bir etkinlikte bulunmaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek, öğrencilerin elde ettikleri başarıda emeği geçen öğretmenlerini ve ailelerini tebrik etti.
     Koçdemir daha sonra Seviye Belirleme ve Altın Zekalılar Olimpiyatları sınavında tüm soruları doğru cevaplayan öğrencilere ödüllerini verdi.
     Sakallı ise, ödüllerini verdiği öğrenciler için Her ne kadar programın adı Altın Zekalar olsa da bu çocukların sadece zekaları değil, yürekleri altın, kalpleri altın, ruhları altın, som altın bu çocuklar. Yolları ve bahtları açık olsun dedi.
     Eskişehirsporlu futbolcularda sahneye çıkarak dereceye giren öğrencilere hediyelerini verdi.
    
     -YGSde Eskişehirin ilk 5i FEMden-
    
     FEM Dershaneleri Genel Müdürü Kara ise Yüksek Öğretime Geçiş Sınavında (YGS) Eskişehirde ilk 5e giren Fatıma Korkmaz, Cumali Yanan, Berkay Şimşek, Mustafa Yılmaz ve Nurullah Gürbüzü tebrik ederek, öğrencilerinin başarılarından gurur duyduklarını vurguladı.
    
     Muhabir: Hicret Özkan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Eskişehirin Altın Zekaları ödüllerini aldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER