Espark 5. yılını kutluyor

Espark 5. yılını kutluyor


ESKİŞEHİR (A.A) - Espark Alışveriş Merkezi, 5. yılını 40 gün 40 gece boyunca çeşitli aktivitelerle kutlayacak.
     Espark Alışveriş Merkezi Müdürü Gözde Hoşten, düzenlediği basın toplantısında, 2007 yılından buyana faaliyet gösteren Esparkın 5. yılını bu sene bir takım etkinliklerle kutlayacaklarını kaydetti.
     Esparkın 21 Eylül - 31 Ekim tarihleri arasında ziyaretçilerine 5 muhteşem hediye kazandıracağını ifade eden Hoşten, şöyle konuştu:
     Bu tarihler arasında Esparkta bulanan mağazalardan aynı gün içerisinde toplam 100 lira ve katlarında alışveriş yapan tüm ziyaretçilere, fişlerini beyan etmeleri halinde 5. yıl hediye çekiliş noktalarında çekilişe katılım hakkı verilecek. 6 Kasım saat 13.30da noter huzurunda gerçekleştirilecek çekilişte, 1 adet Mercedes Benz C 180 otomobil, 1 adet Harley Davidson motosiklet ve 3 çift tatil kazanacak.
     Hoşten, etkinlikler kapsamında 22 Eylülde Volkan Konakın bir konser vereceğini dile getirerek, Ayrıca Vatan Şaşmazın sunumuyla 24 Eylülde başlayacak olan kutu kutu oyunu 24 Ekime kadar her pazartesi, salı, çarşamba günü saat 16.00-17.00 arasında ziyaretçilerimize mağazalardan sürpriz hediyeler kazandıracak dedi.
     Konuşmanın ardından kutlama pastası kesildi.
     Toplantıya Media Markt Genel Müdürü Suat İriş ve ADL Mağaza Müdürü Elif Kaynakta katıldı.
    
     Muhabir: Fatih Doğan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Espark 5. yılını kutluyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER