Futbol

Futbol -Gaziantepsporun Antalya kampı -Devre arası kamp çalışmalarını Antalyada sürdüren Gaziantepsporun akşam idmanında Orhan Gülle sakatlandı -Teknik direktör Karaman: -Fenerbahçeden Bienvenu ve Trabzonspordan Saparayı


ANTALYA (A.A) - Devre arası kamp çalışmalarını Antalyada sürdüren Gaziantepsporun akşam idmanında Orhan Gülle sakatlandı.
     Spor Toto Süper Ligi takımlarından Gaziantepspor, ligin devre arasında hazırlıklarını Antalyanın Serik ilçesine bağlı Belek beldesindeki bir otelin futbol sahalarında günde çift idman yaparak sürdürüyor. Teknik direktör Hikmet Karaman gözetiminde gerçekleşen akşam idmanına tüm futbolcular katıldı.
     Antrenmana hafif koşuyla başlayan kırmızı-siyahlı futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından dar alanda kısa paslaşma yaptılar. İdman, yarı alanda yapılan çift kale maçla sona erdi. Çift kale maç sırasında sol ayağına sert darbe alan Orhan Gülle, sakatlandı ve idmanı yarıda bırakmak zorunda kaldı.
     Öte yandan, eski Fenerbahçeli futbolcu Ceyhun Eriş de antrenmanı izleyenler arasında yer aldı.
    
     -Teknik direktör Hikmet Karaman-
    
     Teknik Direktör Hikmet Karaman, antrenmanın ardından, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ilk yarısında şanssız dönemlerden geçtiklerini söyledi.
     Sportif anlamda ligde istenilen yerde olmadıklarını belirten Karaman, Ligin ikinci yarısı başlamadan önce transfer dönemini iyi geçirmek zorundayız. Hazırlık kampında da hem fiziksel hem de taktiksel olarak ligin ikinci yarısına iyi başlamak istiyoruz dedi.
     Transfer çalışmalarıyla ilgili de açıklamalarda bulunan Karaman, birçok oyuncu ile ilgilendiklerini ifade etti. İstedikleri bazı oyuncuların bulunduğunu dile getiren Karaman, Fenerbahçeden Bienvenu ve Trabzonspordan Saparayı kadromda görmek isterim. Transferde yönetimimizle oturup değerlendirme yapıyoruz ve beraber iyi bir çalışma yaparak transferi tamamlayacağız diye konuştu.
    
     Muhabir: Okan Özer / Hatice Özdemir / Halil İbrahim Avşar
     Yayıncı: Tarkan Demir

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER