Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Turgutluspor Teknik Direktörü Özcan: İlk yarıyı galibiyetle kapatmak istiyoruz


MANİSA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Turgutluspor, ilk yarının son maçında kendi sahasında Bandırmaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
     Turgutlu Irlamaz Spor Vadisi Tesislerinde, yağmura rağmen idmanlarını sürdüren Turgutlusporda, teknik heyeti sakat futbolcuların durumu düşündürüyor. İdmana sakat olan Yuossef, Bahadır, Özkan, Emrah ve Ergün katılmazken, hafif sakatlıkları bulunan Murat ile Necati hafif koşu yaptı.
     Teknik direktör Hüseyin Özcan yönetiminde yapılan idmanda futbolcuların hırslı oldukları gözlendi. Özcan, Bandırma maçının anlamının büyük olduğunu belirterek, Maçı almak için sahaya çıkacağız. İlk yarıyı galibiyetle kapatmak istiyoruz. Bandırmayı yenmek için sahaya çıkacağız. Kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız dedi.
     Futbolcuların durumları hakkında bilgi veren Özcan, cezalı oyuncularının bulunmadığını belirterek, Sakat oyuncularımız var, ancak onların yerini alacak kabiliyetli gençlerimiz var. Onlarla sahaya çıkıp, Bandırma maçını kazanacağız diye konuştu.
    
     Muhabir: Erkan Şimşek/Senem Yazıcı/Ömer Hakan Kibar
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER