Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Balıkesirspor Teknik Direktörü Ertekin: -Kazandığımız için mutluyuz ancak çok gol kaçırdığımız için üzgünüz


BALIKESİR (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup lideri Balıkesirsporun teknik direktörü İsmail Ertekin, hafta sonunda 2-0 galip geldikleri Denizli Belediyespor maçına ilişkin, kazandıkları için mutlu ancak çok gol kaçırdıkları için üzgün olduklarını söyledi.
     Ertekin, hafta sonunda konuk ettikleri Denizli Belediyespora karşı maçın başından sonuna kadar iyi oynadıkları belirterek, son dakikaya kadar kontrolü ellerinde tuttuklarını ifade etti.
     İstedikleri ilk golü bulduklarını ancak ikinci gole yine zor ulaştıklarını dile getiren Ertekin, şunları kaydetti:
     Maçın 27. dakikasında ilk golü bulduk ve 90. dakikaya kadar 1-0lık galibiyetle devam ettik. 1-0lık skor, hem bizi hem de seyirciyi sıkıntıya soktu. İkinci golü bulup rahatlamamız gerekiyor ancak bulamadık. Gol kaçırma alışkanlığımız sürüyor. İnanılmaz pozisyonları harcadık. Maçın sonlarında golü bulduk. Kazandığımız için mutluyuz ancak çok gol kaçırdığımız için de üzgünüz. Son vuruşlarda daha iyi olmamız, ele geçen pozisyonları değerlendirmemiz gerekiyor.
     Ertekin, son 5 maçtır yenilgi yüzü görmediklerini belirterek, Şampiyonluğa gidiyorsanız bu tür takım olmalısınız. Önümüzdeki maçları kazanmalıyız ki, şampiyonluğa ulaşalım. iki ileri bir geriyle şampiyon olunmaz dedi.
    
     Muhabir: Zafer Akpınar
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER