Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Balıkesirspor Teknik Direktörü Ertekin: -Liderliği sürdürmemiz ligin bittiği anlamına gelmiyor. Son maça kadar ciddiyeti elden bırakmayacağız


BALIKESİR (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Balıkesirsporun teknik direktörü İsmail Ertekin, Liderliği sürdürmemiz ligin bittiği anlamına gelmiyor. Son maça kadar ciddiyeti elden bırakmayacağız dedi.
     Ertekin, Kızılcahamamsporu deplasmanda 3-0 yenerek grupta liderliği sürdürmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, en yakın takipçileri İnegölsporun puan kaybetmesiyle aldıkları galibiyetin ayrı bir anlam taşıdığına dikkati çekti.
     Kızılcahamamspor karşısında maçın başından sonuna kadar kontrolü bırakmadıklarını dile getiren Ertekin, Sezonun en iyi futbolunu sahaya yansıttığımızı söyleyebilirim. Saha içindeki yardımlaşma, organizasyon ve mücadele, futbol adına zevk verdi. Girdiğimiz pozisyonları iyi değerlendirdik. Kazandığımız için mutluyuz diye konuştu.
     Son altı maçta yenilmediklerini anımsatan Ertekin, şunları kaydetti:
     Şampiyon olmak istiyorsak kazanmak zorundayız. Başka alternatifimiz yok. Yarıştaki en yakın takipçimiz İnegölsporun puan kaybetmesi bize avantaj sağladı ama onların ne yaptığı değil, bizim ne yapacağımız önemli. Çünkü işimiz halen bitmedi. Liderliği sürdürmemiz, ligin bittiği anlamına gelmiyor. Son maça kadar ciddiyeti elden bırakmayacağız. Bu hafta sahamızda yapacağımız Tokatspor maçını kazanarak bir basamak daha yukarı çıkmamız gerekiyor.
     Kırmızı-beyazlı takımın taraftarlarına, Artık sizleri yanımızda görmek istiyoruz çağrısında bulunan Ertekin, kentin şampiyonluk havasına girmesini istedi.
     Ertekin, iç saha maçlarında Atatürk Stadının bayram yeri gibi olmasını beklediklerini ifade ederek, Her türlü potansiyele sahip bir il takımının 1. Lige çıkması, sınıf atlaması anlamı taşır. Bu nedenle taraftarlarımız bayraklarını çıkararak, maçlarımızda dalgalandırmaya hazır olsun dedi.
    
     Muhabir: Ramazan Demir / Zafer Akpınar
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER